BOCAI Solide Sterlingų siliver S925 bangle Hetian jade retro asmenybė slyvų temperamento moteris " atidarymo Tailando sidabrinė apyrankė

€40.67

€53.52

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kokybės įsipareigojimas-užtikrinti gryno sidabro.Jei pajusite, kad mūsų produktas yra padirbti, mes kompensuos jums dešimt kartų pirkinio sumos.

Šiltas priminimas: prašome patikrinti produkto dydį atidžiai prieš perkant.Be produktų, rodoma mūsų parduotuvėje, mūsų parduotuvėje galite pritaikyti produktus pagal dydį jums reikia.Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Pastaba: rankinis gamyba ir rankinis matavimas.Ten gali būti kai kurių klaidų.Prašome kreiptis į tikrasis produktas produkto duomenų.

Medžiaga: s925sterling sidabro Inkrustacijos: Hetian Jade Plotis:6-22mm, Storis: 3mm Svoris: apie 22g

Modelis

Informacija

Mieli draugai: Dėkojame už jūsų paramą ir padėti mūsų parduotuvėje.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pranešti mums laiko!Mes pagerins ir puikiai ji iš karto.I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir padaryti viską, kad atitiktų jūsų poreikius!Prašome don ' t būti impulsyvus!Nepalieka blogų atsiliepimų lengvai!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes tikimės, kad jums gali suteikti mums penkių žvaigždučių šlovė!!!Jūsų pasiūlymai ir penkių žvaigždučių atsiliepimai padės man geriau tarnauti jums!Aš linkiu jums laimės ir sėkmės amžinai!

Žymos: juoda punk rock, dragin jade apyrankė, vyrai rankogalių apyrankė 925, dekoro retro, apyrankė green jade, hamsa jade apyrankė, jade pakabukas, apyrankė vyrams, Jade, apyrankė

Metalų Tipas SIDABRINĖ
Stilius Mielas/Romantiška
Bauda ar Mados Bauda
Proga Šalis
Formos\modelis AUGALŲ
Modelio Numeris yly00189
Kilmės KN(Kilmės)
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Yra Keičiamo Dydžio Taip
Pažymos Tipą IGI
Prekės Pavadinimas BOCAI
Apyrankės Tipas Rankogalių Apyrankės
Lytis MOTERIS
Šalutinis Akmens NĖRA
Pagrindinis Akmuo Jade

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų