Belaidžio "bluetooth" laisvų rankų įranga 5.0 i7s TWS laisvų rankų įranga su įkrovimo lauke ultra-plonas dizainas, "Android", " IOS " atkūrimo kontrolė

€13.11

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Belaidžio "BLUETOOTH" laisvų rankų įranga-i7s

-Mėgautis geriausia garso kokybė su Ryšio visiškai belaidžiu "Bluetooth" ryšiu 5.0 Visiškai suderinama su "Android" ir "IOS".Klausytis savo mėgstamos muzikos, bet kur, be jokių laidų.

- Skambučių funkcija rankų ir built-in mikrofono už sėkmingą patirtį, sprendžiant iš ausines patys.

- Sinchronizacija fotografiją Su savo "iPhone" ar "Android" išmanųjį telefoną.Pirmoje naudoti Turime atlikite šiuos veiksmus:

1 °.Ilgai slėgio įjungimo mygtuką 2 ausines, abu turi būti mirksi mėlynai ir raudonai.

2 °.Paspauskite (ne ilgesnį) mygtuką arba 2 žibintai nustos mirksėti.

3 °.Prieiti prie savo terminalo "Bluetooth" prietaisų ir ieškoti i7S baigti sinchronizavimo.

- Nuo 100 minučių Su pranašumo Įkrovimo Lauke padidinti baterijos gyvenimo Niekur.Įsitikinkite, kad jūs visada su savimi atveju.Be to, tai yra geriausias būdas transportuoti dėka savo novatoriškas dizainas ir lengvas.

-Kokybės apdailos ir patrauklus dizainas.Minimalistinio ir ultra-plonas estetika, kuris puikiai tinka visų tipų ausims.Sportuoti be baimės prarasti darbą ir atlieka visą savo rutina, be jokių problemų.

SPECIFIKACIJOS

-Spalva: balta

-I7S versija su savarankiškumą ir pagerinti garso dizainas

-Belaidžio "bluetooth" ryšio V5.0 ryšys

2.4 GHz dažnio-

-Maksimalus perdavimo atstumas: 12 m

-Nuolat atkūrimas iki 6 val.

-Pilna apkrova trukmė nuo 1 iki 2 valandų

-65/950MAH baterija

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h.Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris.Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą.Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų .Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Žymos: anthropoid tv box, "android" dėžutė, sl tws ausinių, "bluetooth" auksas, i7 tws rinkinys, aptx "bluetooth", i9 i7s tws, "bluetooth" šalmas, mini android tv box amlogic x96, nešiojamas kompiuteris i7

Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Jungtys USB
Stilius Ausinių
Prekės Pavadinimas TWS
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Earcups Tipas Atidaryti-atgal
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Atsparus vandeniui No
Kilmės ES(Kilmės)
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Funkcija Vaikiška Ausines
Modelio Numeris I7S
Su Mikrofonu Taip
Garso Valdymas No
Yra bevielis Taip
"Bluetooth" Versija 5.0
Valdymo Mygtukas Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Komunikacijos Belaidžio
Parama Atminties Kortelės No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų