Miestas Serijos 806pcs Gaisro Gesinimo 8in1 Sunkvežimiai Automobilių Sraigtasparnis laivų Statyba Blokai Su Gaisrininkas Duomenys Plytos, Žaislai, Kalėdų Dovanos

€21.28

€42.57

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto descripition: Prekės Pavadinimas:Fire Truck Blokai Amžius:6+ metų Gabalas:Kaip foto parodyta Medžiaga:ABS Plastikas Gatavo Produkto Dydis:Kaip foto parodyta Funkcija:Suderinama su Maior Markių pakuotę Įeina:1 x trinkelių rinkinys, su instrukcija/Gaisrininkas duomenys Pastaba: 1.Paketas paprastai, be originalios pakuotės ,bet bus panaudoti burbulas maišelį arba carton box pakuotėje,prašome nesijaudinkite.Jeigu jums reikia lauke, prašome susisiekti su Pardavėju pridėti langelį mokestis. 2.Dydis gali būti 2 cm / 1inch netikslumas dėl rankos priemonė. 3.Jei jums rasti savo paketą trūksta kai kurių dalis,prašome susisiekti su Pardavėju, ir mes išsiųsti naują pakuotę.

Mes patikrinti visas užsakymo detales ir siųsti jį per 48 valandas.Be to, kad šventės, kad turės logistikos informaciją, per 2-5 dienas.Užsakymas paprastai atvyksta per 15-60 dienų.Jei jūs negalite gauti užsakymo, prašome nedvejodami Susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

Jei nesate patenkinti klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane dėl sprendimo, o ne palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes stengiamės išspręsti problemą.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir penkių žvaigždžių, taip pat pirkėjo rodo, dėkojame už jūsų pirkti.

Žymos: krepšys gaisrininkas, automobilio lipdukas, 8in1 blokuoti, mūrinis lepin gaisrininkas, f lego fire truck, blokuoti automobilių, blokuoti gaisrininkas, "lego" technic sunkvežimis, sami gaisrininkas, Blokuoti

Sertifikavimo 3C
Modelio Numeris 01
Brūkšninis kodas No
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS
Produkto Serijos 1 Kūrėjas Ekspertų Serija
Kostiumas minios oys vaikams suaugusiųjų;Dovanos vaikams
Funkcijos 1 Statybos Žaislas, "PASIDARYK pats", Žaislas, Švietimo Žaislas
Produkto Serijos Miestas Serijos Plytų Vaikams
Krovinių Nemokamas pristatymas į tam tikrą šalį
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Pažymėjimo Numeris Blokai
Įspėjimas Be Originalo langelyje
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Amžius > 6 metų
Lytis Unisex
3C Sertifikatas
Tipas Blokai
Funkcijos 2 Kalėdų dovana;Gimtadienio dovana
Medžiaga Plastikiniai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų