Knyga: Chery Tiggo FL/Išmaišykite Tingo FL 2WD & 4WD (b) su 2012G. Į. REM. Paslaugos. kad, pone. PROF. | Legion-Aвтодата

€15.76

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Chery Tiggo FL & išmaišykite Tingo FL remonto žinynas, nes 2012 išleidimo įrengta benzininiai varikliai sqr481fc (1,8 l) ir sqr484f (2,0 L).Leidimas yra instrukcija, išsamią informaciją apie automobilių techninė priežiūra ir diagnostika, remonto ir koregavimo variklio sistemų (įsk.Degalų įpurškimo sistemoms, sumažinti toksiškumą, uždegimo, paleidimo ir mokestį), mechaninių ir robotų perdavimo (MPP ir PCP), paskirstymo dėžės (įsk.Visą ratai ryšio sistemos (4WD)), galinis važiuoklės, pakabos, vairo mechanizmo, dalys, stabdžių sistemos (įskaitant stabdžių sistemos (ABS), kūno dalys, vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemų (AC), pasyvios saugos sistemų (SRS).

Mes teikti nurodymus dėl diagnostika; 8) Elektroninių Sistemų: variklio valdymo, rcat, 4WD, ABS, SRS, derinys, įtaisai, lauko apšvietimo ir apšvietimo. 291 problemų aprašyti kodai: P0, P1, B1, B2, B3, C1, C2, u0, U1 ir galimas priežastis, jų atsiradimo.Jungtys ir tikrinimo procedūras, signalų išėjimo kontrolės vienetų įvairių sistemų-pindata yra suteikta.

Pateikti 34 išsamios elektros grandinių (20 sistemoms) įvairias galimybes automobilio konfigūraciją, išdėstymą ir bendras vaizdas jungtys, aprašymas patikrinimus dauguma elektrinių komponentų.Skyriuje "naudingos nuorodos" yra atrinkti ir surūšiuoti nuorodos (forma QR-kodus ir URL nuorodas) apie Interneto išteklius, kuriuose labiausiai įdomus ir kompetentinga informacija apie jūsų automobilį.

Žymos: suportas cheri tiggo fl, custom seat ibiza, riešutų chery a5, tvirtinimo tiggo fl, "chevrolet" epas, cheri, cheri tiggo fl, antspaudas chery a5, vyšnių tigo t11, cheri 3 tiggo

Prekės Pavadinimas NĖRA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų