Žaislai 9 12 Mėnesių Iki Pliušinis Automobilių Žaislas Pull-Back Transporto Priemonės Minkšta Vaikų Žaislų Rinkinys 4 Automobiliai 1 Metų Berniuko, Žaislai

€14.69

€20.98

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Puikus Interaktyvus

4 Unikalių transporto priemonių su Policijos Automobilį, Mokykla, Autobusu,Taksi,Ledų Automobilį.Įdomus veikla, kuri išlaiko mažyliai dėmesį gana ilgai.Jie daro labai interaktyvių žaidimų.Traukti atgal automobiliai yra greitas,daugiau kaip raketas išlaikyti palūkanų vyresnio amžiaus vaikams taip pat.

Saugus Žaislas, skirtas Kūdikių

Automobilio žaislai yra minkštas ir lengvas.Jie yra puikus dydžio mažai rankas veikti.laikyti mažiems vaikams judėti.Mums nereikia jaudintis, kad mano vaikas susižeidžia.

Minkšta Medžiaga

Pull-back transporto priemonių yra pagaminti iš audinio ir įdaras viršuje, o ratų bazė yra sunkesnis, svorio centras yra labai žemas, todėl jiems mažesnė tikimybė apsiversti.Automobiliai yra "velcro" off ir on,ratų gali būti pašalintas lengva valyti.

Traukti Atgal Automobiliai

Pull-back-and-go mechanizmas yra labai stiprus ir bus padaryti, tai eiti į gana gerą atstumą, net ant kilimų.Į pliušinis automobilio negalima nulio grindų ar kitų paviršių.Tai ne itin triukšminga, kai jie išeina kritimo į sienas.

Dovana už 9 Mėnesius ir Iki

Jokių baterijų, puikus dizainas, spalvinga, ir gerai padarė.Jis ateina į savo mažai plastiko nešti maišą kelionės.Mūsų Pull-Back Transporto priemonių kūdikiu ir Kūdikių Žaislai daro puiki dovana vaikams amžius 9 mėnesiai ir daugiau.

Žymos: eva rankiniai, siuvinėjimo pagalvė, mediniai medžiai, žaislai, rinkinys moterims, pliušas, minkštas žaislas, automobilio lipdukas, funko, foto vaiko kambarys, vilnos jumpsuit su užtrauktuku

Pakuotė Rinkiniai
Dydis 7.9*8.7*3.9in
Modelio Numeris 1 Metų Berniuko, Žaislai
Amžius < 3 metai
Formos Animacinių filmų
Savybės Įdaryti
Matmenys 20*22*10cm
Įspėjimas Žaislai Vaikams Pliušinis Žaislas Automobilis
Prekės Pavadinimas nc saedty
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų