LED Šalies Žiburiai Kalėdų Eglutė Druskos Lempos Apšvietimo Spalva Nakties šviesos Apdailos Dovana Šviesos, Vaikams, Draugams, Šeimai Pasakų žibintai

€6.01

€9.11

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Apžvalga

Tai yra graži ir ypatinga Kalėdinė dovana vaikams, draugams ir šeimos nariams.Laikinai palaiko tik USB elektros energijos tiekimas.

Tai ne tik naktį šviesos miegamajame, bet ir puikus dekoro vestuvėms, gimtadienio ir festivaliuose.Yra 2 režimai, norėdami įjungti šviesą, ir prastai apšviesta, šilta šviesa dizainą yra labai tinkamas, kaip naktiniai staleliai, lempa.Ši druskos lempa skleidžia raminančią šviesą, suteikti jums su atmosfera.Miegamasis ir gyvenamasis kambarys, jis yra stilingas dekoratyvinės šviesos.Kitas režimas gali būti naudojamas kaip spalvinga dekoratyvinės šviesos.

Savybės

* Tai puiki dovana vaikams, draugams ir šeimos nariams.Tai yra ne tik miegamajame naktį šviesos, bet taip pat ir puiki puošmena vestuvėms, gimtadienio ar festivalis šventė.

* Gryno natūralaus akmens druska yra naudojama papuošti Kalėdų eglučių žiburiai, sukurti unikalų ir šiltą šventinę atmosferą.

* Didelis kaip lova šviesos, dekoratyvinės šviesos.Ši druskos lempa sklinda raminantis švyti, suteikia jums atpalaiduojančią atmosferą, tarnauja kaip stilingas dekoravimo, lempa, miegamasis, gyvenamasis kambarys.Kitas režimas gali būti naudojamas kaip spalvinga dekoratyvinės šviesos.

* Aukštos kokybės mineralinė druska, druskos lempos, šviesos išleidimo anijonas, didžiosios funkcijas tapti gyvenimo būtinybė.Lengviau užmigti naktį.

* Lengva naudoti, powered by USB kabelis.Laikinai palaiko tik USB elektros energijos tiekimas.

Specifikacijos

Įėjimo Įtampa: 5V

Įėjimo Srovė: 1A

Įėjimo Galia (MAX): 5W

Nominali Galia: 3W

Lizdas Modelis: USB

Darbo Temperatūra: -20 ° C - 40 ° C

Saugojimo Temperatūra: -20 ° C - 65 ° C

Sertifikavimas: CE&ROHS, FCC

Šviesos Tipas: lemputės šviesos

Skaičių Led: 60RGB+9WW

LED Tipas: 2835

Individualios Pakuotės Dydis: 6.5 * 6.5 * 19.3 cm

Svoris: 60g

Gaminio Spalva: Balta

Pradėti Režimas: Rankiniu Perjungėju

Medžiaga: Plastikinės Aluminum + PC

Paketų Sąrašas

LED Šviesos * 1

Druska Akmens * 1 krepšys

USB Kabelis * 1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.dazasvydziomusiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.dazasvydziomusiai.lt!

Žymos: kūdikių žibintas, bonsai led, rožinė druska kambarys, lempos druska, balta druska roko lempos, druska mini kambarys, vaikai ledo ritulio lempos, šviesos druskos lempos, gipso lempos, vaikai balionas lempos

Maitinimo Šaltinis DC
Įtampa Other
spalva Balta
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Pagrindo Tipas Kita
Savybės Kalėdų Eglutė Lempos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Yra Pritemdomi No
Garantija 1 METAI
Ilgis 19.3cm
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo ce
Kištuko Tipas NĖRA
Proga Gyvenamasis Kambarys
Prekės Pavadinimas Tomshine
Modelio Numeris Kalėdų Eglutė Lempos
Muzika NĖRA
Vadovo Numeris 1-19 vadovas
Baterijos Tipas Kita
Kištuko Uodegos No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų