Medinė, Stačiakampio Arbatos Dėžutė Skaidri, 6 Kamerų, Saugojimo Dėžutė Arbatos Ir Kavos, Medinė Arbatos Dėžutė Organizatorius Virtuvės

€10.19

€12.00

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto aprašymas

Spalva:Juoda/Balta

Medinė Arbatos Dėžutė su Dangteliu Kavos, Arbatos Maišelis Laikymui Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos

Savybės:

1. Išskirtinį arbatos talpinimo funkcijos madingas retro stilius; išorėje atidaryta skaidrus liukas nustatymas; šešių salono dizaino.

2. Arbatos dėžutė pagaminta iš natūralios medienos, ir ji ateina su aukštos kietumas ir aukšto lygio modeliavimas.Po plokštės yra tinklinėmis, jie suklijuoti, taip pat jie yra įtraukti.

3. Paprastas ir gražus lange ateina su tvirta ir kompaktiška konstrukcija, patvarumo.Saugomų kavos nuo dulkių ir rodomas ji gražiai.

4. Dėžutės gali turėti arbata, džiovintos gėlės ir kiti elementai; naudojami organizuoti arbatos maišeliai, cukraus maišus, saldikliai ir kt., ir taip pat gali būti naudojamas, kaip namų baldai.

5. Ji labai tinka real arbatos mėgėjams, kurie mėgsta gerti kelių rūšių arbata, arba šeimininkai kurie nori pateikti svečius su įvairių rūšių arbata, madingas.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 37*9*9cm/14.57*3.54*3.54 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Arbatos Dėžutė

Žymos: kavos metalo puodelis, ruda arbatos dėžutė, medinis langas kamieno, alavo arbatos dėžutė, kraft arbatos medžio dėžutė, archiver lauke virtuvė, veido st, karinės puodelis, lieti arbatos dėžutė, talpinimo virtuvės metalo

Prekės Pavadinimas DesertCreations
Kilmės KN(Kilmės)
Grotelės Kiekis 6
Stilius Tradicinė Kinų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų