10m Didelio stiprumo poliesteris core Dia 10mm Pintas Nailonas Inkaro Lyno linijos baidarių/kanojų/valtys/Lauko/Lazanija

€16.46

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sustiprintas poliesterio padengti ir didelės muito polipropileno šerdys, 10mm skersmens ir apie 1100kg statistika atsparumas tempimui.Tai bus patikimas, uolienų arba ledo laipiojimo, gelbėjimo, išgyvenimo lauko, priešgaisrinės durys, mokymo ir priekaba.

Savybės:

48 vijų, 1100kg statistika atsparumas tempimui.

Ne plastiškumas sumažinti saugos riziką, kurią sukelia pratęsti virvę.

Sustiprintas poliesterio danga su didelio stiprumo nailono virvutės.

Privalomi pasiuvo takelažas žiedas apsaugo išsiskiria, ir sustiprino karabinai užtikrina tvirtumą.

Patikimos, alpinizmas, gelbėjimo, išvežimo privalomas mokymas, evakavimo, aukštai darbo ir išlikimo.

Ji yra austa specialiu amatų, atsparumas dilimui, atsparus vandeniui, neslidžios, lengva valyti.

Dangtelis yra švelnus ir glotnus, minkštas ir lengvai mazgas, ne kelionė, tinka visų rūšių laipiojimo sporto.

Bauda minkštas nailono, susukti sintetinių stiprus branduolys, minkštos ir stiprios traukos.

Siuvimo sagtis įtampa 2,5 tonų, siuvimo mašina, tirštiklis termiškai susitraukiantis vamzdelis, aukštos temperatūros varža, veiksmingą virvę apsauga.

Ultralight virvę, gali plūduriuoti vandenyje, lengva nešiotis ir naudoti.

Techniniai duomenys:

Spalvos: raudona, juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Skersmuo: 10mm

Lyno ilgis: 20m

Pagrindinė medžiaga: poliesteris, nailonas

Traukos jėga: apytiksl. 1100kg

Pakuotės dydis: 250 * 200 * 100mm / 9.8 * 7.9 * 3.9 į

Pakuotės svoris: 1000g / 2.2 lb

Paketų sąrašo:

1 * Virvė

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Pagal www.dazasvydziomusiai.lt Politiką,kiekvieno sklypo bus deklaruota vertė pat yra ir su mūsų parduotuvėje.Jei turite klausimų,prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 1. Mes orderį originalus mažmeninės prekybos pirkėjui, kad FUDU Produktai buvo pagaminti nemokamai iš medžiagų ir gamybos defektų. 2. Ši garantija galioja dvejus metus nuo pirkimo datos,išskyrus, kad kai FUDU produktai yra naudojami komerciniais pagrindais arba bet kuriuo nuoma ar pajamas duodančio veikla,tada ši garantija yra tik vienerius metus nuo įsigijimo datos. 3. Mes suteiksime pakaitinį produkto nemokamai,bet FUDU produktą, atitinkantį šios garantijos,kurios yra grąžinamas(krovinių anksto)per garantinį laikotarpį į pardavėją, iš kurio ir, kai produktas buvo įsigytas. 4. Tokiu atveju FUDU produktų nustatė, kad sugedęs ir taikoma garantija,bus pakeista ne FUDU variantas,ir grįžo į automobilį. 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Versloplėtros,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Žymos: varžtas žemės inkaras, gyvenimo q20, stabilizer kit baidarių, valtis pvc, inkaras, valtis puodelio laikiklis nerūdijančio plieno, paveldo baidarių priedai, buriavimas valtys, aksesuarai blokuoti, inkaro gervė, inkaro valtis

Medžiaga Didelio stiprumo poliesteris core
Tipas inkaro Virvės
Prekės Pavadinimas XMFUDU
spalva Raudona,Juoda,Geltona,Žalia,Oranžinė,Balta
Dydis 10M
dia 10mm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų