Golfo Mokymo Pagalbos Swing Treneris ir Korekcijos Stiprumo Rankena Tempo & Lankstumo Mokymo Patalpų Praktikos Skaldos Pataikyti

€43.50

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Idealus Golfo Mokymo Aids

Pagerinti jūsų golf swing tempo, sukurti savo musle stiprumo, sūpynės plokštumos su sunkiųjų galva ir šiek tiek lankstus velenas pristatyti daugiau nuosekliai golfo strzałów nuo tee, geriausia pagrindai pradedantiesiems praktika.

Vystyti Savo Tempą Ir Centruotės

Kai jūs sūpynės golfo treneris pakartotinius, ji sukuria mažą poveikį ruožas padidinti lankstumą ir judesių amplitudė.Tas perdėtas flex leidžia vvg, per savo nugaros sūpynės, norėdami padėti rasti savo tempą.Naudokite šį lengvą mokymo pagalbos 10-20 kartų per dieną, kad pagerintų savo žaidimą.

Stiprybės Jūsų Raumenys

Svertinis galvos ir lankstus velenas padėti su svorio perdavimo per backswing ir padėti suderinti jūsų kūno tinkamai, statyti raumenų atmintį ir sustiprinti savo sūpynės.Tai yra geras būdas suteikti jums daugiau galios ir geriau kontroliuoti.

Aukštos Kokybės Medžiaga

Padaryta aukštos kokybės medžiagos, tai golfo treneris aids yra patvarus, tvirtas ir buvo paskutinis.Whetheryou esate konkurencingas golfas, ar žaisti ramiai su draugais, šį sporto įranga yra puikus pasirinkimas.

Praktiškai Bet Kur

No longer jūs praleisti valandas eilės kamuolys indelio ir laukia lizdą, tuo driving range, galite praktikos golfo swing namuose sutaupyti laiko ir pinigų.

Garantija

Mes didžiuojamės teikti aukščiausios kokybės produktus ir pasiūlyti savo draugiškas 30 dienų pinigų grąžinimo garantija, jei nesate 100% patenkintas ir norėtų grįžti produkto dėl BET kokios priežasties.

Žymos: golfo swing treneris, golfo klubas, golfo treneris su šlapia danga, gripline golf su šlapia danga, 1234yf, golfo kaukolė, golf swing, juoda golfo klubas, pro golfo spaustuvai, boccieri golfo spaustuvai

Funkcija Patvarus
Tipas Swing Treneris
Prekės Pavadinimas XINGJINGCHENG
spalva Geltona
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija golfo swing treneris
Modelio Numeris BJ-027

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų