Retevis Ailunce HD1 Walkie Talkie Dual Band DMR Skaitmeninis DCDM TDMA VHF UHF 2vnt Kumpis Radijo siųstuvas-imtuvas + Programa Kabelis

€228.89

€352.14

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba:

1) Ailunce HD1 yra pirmasis radijo mes mtep daugiausia kumpiai

2) Ailunce HD1 yra dvi versijos,VHF UHF versiją ir VHF UHF GPS Versija.

3)Ailunce HD1 šifravimo suderinamas tik ir galima tarp Ailunce HD1 walkie talkies ir kitų Ailunce DMR radijo stočių.

2vnt Retevis Ailunce HD1 Walkie Talkie Dual Band DMR Skaitmeninis DCDM TDMA VHF UHF Kumpis Radijo siųstuvas-imtuvas + Programa Kabelis

Paketas Apima: 2 x Ailunce HD1 DMR Radijas 2 x Baterijos 2 x Antena 2 x Adapteris, 2 x Kroviklis 2 x Naudotojo vadovas, 2 x Diržo 2 x Diržas 2 x Programavimo kabelį kaip dovaną

Kodėl Verta Rinktis Retevis Oficiali Parduotuvė ?? 1: Brand garantija, 100% autentiškas 2: Pasirenkant paketą paketą bus sutaupyta apie 36 USD. 3: 48-valandų užsakymų apdorojimo 4: Profesionalias paslaugas po pardavimo

Dual Band Dual Mode Radijo Stotelė

1: Ailunce HD1 naudoti Time-Division Multiple-Prieiga(TDMA) skaitmeninės technologijos,suderinama su "Motorola" DMR radijo ir othe DMR skaitmeninis walkie talkie.

2: Dažnių diapazonas yra 136-174MHz ir 400-480MHz.Nesvarbu, ar skaitmeninis ar analoginis režimas, galite redaguoti savo dažnį šiame diapazone.

Priekinis Skydelis Programavimas radijo stotelė (FPP)

HD1 yra tiesa VFO režimu.Tai leidžia daryti beveik visus parametrus be PC.Redaguoti dažnis, CC, Ts, Kontaktai, Rx Grupės Sąrašą, Ofsetinės, Išsaugoti Kanalą, Ištrinti Kanalą ir pan.Dvigubos Juostos DMR Radijo, Analoginis, ir Skaitmeninis Kartu.Suderinama su "Motorola" Lygioⅰ&ⅱ.

Ilgo Nuotolio Du Būdu Radijo

Yra trijų galingumo lygių pasirinkimas "Didelio arba Vidutinio ar Mažo Galia:10w/5w/1w" pagal savo skirtingus reikalavimus

NEKILNOJAMOJO IP67 atsparus Vandeniui apsauga nuo dulkių

"6" reiškia, apsaugotas nuo dulkių su aukščiausio lygio, o "7" - tai apsaugotas nuo panardinimo į vandenį vandens gylis-nuo 15 cm iki 1 metras.Tai leis jums naudoti radijo išorės.Ne nerimauti apie lietingas dienas

Dvigubas Ekranas Dvejopo Laukimo

Įrengtas skystųjų kristalų ekranas, dvigubas ekranas, galite aiškiai skaityti dabartinės darbo narė.Dvejopo laukimo funkcijos gali būti naudojamos priimti signalus iš dviejų skirtingų kanalų.

FM Radijo Transliacijos

① : Jūs galite įrašyti kanalų jums patinka.Kai esame laisvi, ir nėra jokių skambučių, galime atidaryti FM klausytis.

② : Ailunce suteiks jums daugiau galimybių rinktis.Ar skambučių iš kitų radijo imtuvai buvo gautas, kai jūs klausytis FM, Tai iki jums.

Itin ilgas Budėjimo Laikas

3200mAh Li-ion didelės talpos įkraunamas akumuliatorius daugiau nei 20 valandų per parą naudojimo ir paskutinis 250 valandų budėjimo laikas.

Lengva Naudoti Duomenis Paraiškos end-To-end skaitmeninio pobūdžio DMR reiškia, kad programas, pavyzdžiui,tekstiniai pranešimai, GPS,gali būti lengvai įtraukta į radijo ryšio įrenginiai ir sistemos.

Dual Laiko Tarpsnių DMR

① : HD1 ne tik remti dual laiko tarpsnių kartotuvas,bet taip pat remti dual laiko tarpsnių taškas į tašką.

② : Dvigubos talpos tiesioginis režimas (DCDM) reiškia, kad gali būti du grupė kviečia į patį dažnį su skirtingų laiko tarpsnių.

Vieną Skambutį/Grupe/Visos Skambinti

Skaitmeniniu režimu, galite skambinti konkrečiam asmeniui ar jų grupei nustatę ryšius ir gauti grupė.Jis skambina, efektyviau ir patogiau.

Promiscuous Funkcija

Ji yra puikus, ypač, kai Ailunce HD1 FPP siųstuvas-imtuvas turi įvairių kontaktų ir grupės sąrašus.Įjunkite Promiscuous, Tai leis jūsų radijo ignoruoti kontaktų limitą.

Šalutinis Raktas Pritaikymas Savo Reikmėms

Pagal tiesioginio ryšio (TR) mygtuką, yra 2 šoniniai mygtukai HD1. Jūs galite pritaikyti juos, kaip hot keys, pagal savo poreikius, pagal programavimo programinės įrangos ar radijo klaviatūra—Aukštos/Mis/Mažos galios Jungiklis,Skenavimo,FM radijas,VOX,Kartotuvas/Talkaround,1750Hz ir t. t (Iki 19 funkcijos).Nustačius, šios funkcijos gali būti lengvai pasiekti, kai jūs ilgai paspauskite, arba trumpas paspauskite pusėje klavišus.

Mokymosi Visą Techninę Paramą

Mes ne tik teikiame autentiškų produktų, tačiau taip pat profesionalus aptarnavimas po pardavimo.Oficialus programinę įrangą, naujausią firmware, kontaktų sąrašą, jei jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus.

Nuotraukas Rodyti

CE/FCC/IC Pažymėjimas

Techniniai Parametrai Ir Savybės

Bendrosios specifikacijos

Dažnis

136-174&400-480MHz

&76-107.95 MHz (Gauti tik )

Kanalai

3000

Darbinė Temperatūra

Nuo -30℃~+60℃

Darbinė Įtampa

7.4 V DC

Matmenys

150 x 64x 40mm

Svoris

360g (su baterija)

Žymos: hytera radijas, 27mhz radijas, dmr radijas, dmr dvigubos juostos, 27mhz cb radijo ryšio, dmr, kumpis radijo hf ssb transiveris sst, retevis vhf, fm radijas, hotspot mmdvm

Kilmės KN(Kilmės)
Dažnio Diapazonas 136-174&400-480MHz &76-107.95 MHz(Gauti tik )
Walkie Talkie Tipo Nešiojamieji
Baterijos Talpa(mAh) 3200mah
Is_Display No
kumpis radijo Radijo comunicador
Maksimalus Diapazonas 3km-5km
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas RETEVIS
dmr radijas Dvigubos juostos dmr
Modelio Numeris Retevis Ailunce HD1
garso jungtis Suderinama su "Motorola" multi-pin
Antenos Jungtis SMA-F
Matmenys 150 x 64x 40mm
Sandėliavimo Kanalo 3000
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui IP67
Naudoti programavimo kabelį J9131P
Išėjimo Galia(w) 5w-10w
Radijo Mėgėjų už kumpiai
Walkie Talkie radijo amador
Sertifikavimo ROHS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų