Vaiduokliškas Susieti Piršto Žiedai - Triukui , Magija, Kortų Triukai

€28.63

€30.45

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas

"Šis žiedas yra darbuotojo žiedą,...tai, kaip Himber Žiedas turėjo būti pirmoje vietoje." Billy McComb

Įprastas yra klasikinis...magas skolinasi trijų pirštų žiedai iš nariams, žiūrovams ir susieja juos į grandinę.Kiekvienas žiedas grandinės yra patikrintas ir patvirtintas žiūrovai, jie jie unlinked ir grąžintos savininkams, nepažeistą!

Efektas bus garantuotas "aiktelėti getter" ir jis buvo matomas daugybė specialistų, įskaitant Al Koran, Bruce Cervon, Billy McComb, Ted Lesley, Richard Osterlind, Ron Wilson, Jonathan Pendragon ir David Copperfield!

Ši nauja versija, sukurta ir sukurta Joe Porper ir Pete Biro yra tikrai pagrindinis imtis Himber Žiedas.Be kruopštaus gaminys - galutinis atsieti yra žudikas...pastaruosius du žiedai (kurie abu yra pasiskolinti) rodomi kabinti susijusi " mechaninis pieštukas.Neliesdami žiedai, vienas žiedas matomai unlinks iš kitų ir lašai į magas laukia, ranka!Ji atrodo kaip tikra magija!

"Problema su Himber Žiedas, man buvo, kad reikia slėpti tą darbą ir jį paėmė dvi rankas, tai, kas buvo būtina, ir ten buvo reikia įjungti žiedų ir išeina.Vieną dieną aš supratau, žiedas dizainas buvo negerai, ir bendradarbiaujant su Joe Porper, mes sukūrėme šią versiją, kuri yra daug lengviau valdyti ir leidžia kai kuriuos subtilus, paprastas juda niekada įmanoma su Himber Žiedas." Pete Biro

Vaiduokliškas Susieti Piršto Žiedas yra beveik savarankiškai dirbti.Tai trunka tik švelnus spaudimas viena ranka daryti darbą.Ji užsidaro ir užsirakina su viena ranka taip pat.....jums net nereikia žiūrėti į jį!

Taip pat įtraukiama Al Koran įkvėpė mechaninis pieštukas.Su šiuo stebuklas jūs galite sukurti galutinį atsieti, kad bus palikti jums auditoriją kalbėti apie poveikį visam gyvenimui!

Rinkinys ateina su tikslumo pagaminti raktų žiedas ir atitikimo ungimmicked žiedo, tiek padengta iš 14 karatų aukso, Koranas, įkvėpė mechaninis pieštukas, kietos medienos kelionės ir lagaminas, ir labai išsamią instrukciją.

Mokėjimo

- Mes priimame visų rūšių mokėjimo.

- Mes išsiųsti paketą per 1-4 darbo dienas po gauto apmokėjimo paprastai.

Pristatymas

- Prekės bus vežamos internationl ekonomikos tarnyba su sekimo nėra.

- Esant įprastai padėčiai, pristatymo laikas trunka apie 5-50 darbo dienų, kurios priklauso nuo to, kokį siuntimo paslaugų, kad jums pasirinkti.

- Atkreipkite dėmesį, kad Siuntimo mokestis neįeina pareigas, vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.Pirkėjas turi padengti visi muitai, mokesčiai, traiff ar kitų papildomų mokesčių už importą (jei taikoma).Taip pat dėl saugumo priežasčių, mes pasiliekame teisių siųsti elementus į nepatvirtintų adresą.

Grąžinimo Politika

- Negerai prekės bus pasiūlyta keistis.

- Keitimo / grąžinimo bus išduodami gavus grąžinamas prekes (turi būti originalioje būklės, e.g.įskaitant pakuotę, instrukcija) .

- Pirkėjas bus atsakingas grąžinimo mokestį, o mes atsakingi už pakartotinio siuntimo mokestis.

- Jei siunta yra nepareikalavo ir grįžo atgal į jav, Pirkėjas turėtų būti atsakinga už pakartotinio siuntimo mokestis (antrosios siuntimas).Jei prekės grąžinamos, ir pirkėjas nori grąžinti, grąžinamosios išmokos suma bus minus originalo S&H mokestis.

- Jeigu jums dar nėra gauta jūsų siunta, po 45 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

- Visi krovos ir laivybos mokestis negali būti grąžinti.

- Magija-viskas apie triukus ir paslaptis, ir tai, kad dauguma straipsnių yra paslaptis triukas ir kaip jie yra padaryti negalime pasiūlyti, bet grąžinamąsias išmokas arba mainų nupirktos prekės.

Pasitenkinimas

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą negali išspręsti problemą!!

Taigi, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų arba skundų, apie elementą,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Man bus dėkingi už jums suteikti mums galimybę išspręsti problemą ir paslaugų su jumis dar kartą.

Jei jus tenkina prekė, prašome palikti visus penkių žvaigždučių atsiliepimus į mane.

Žymos: magija, triukui, magija psichikos, pagrindiniai apgauti, Fjr 1300, dvd triukui, magija zand, blokuoti apgauti, magic silk, magija profesinės

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Instrukcija Taip
Amžius Suaugusieji
Tipas Įvairus Prop
Lytis Unisex
Modelio Numeris Vaiduokliškas Susieti Piršto Žiedai
Dydis One Size
Medžiaga Metalo
Savybės Profesionalus
Veiklos Formos Close-up Magic

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų