6 Būdas Ašmenys Saugiklių Dėžutės Bloko Laikiklis LED Indikatorius-32V Automobilių Valtis Jūrų Vandeniui Patvarus Brazilija Free Post

€12.50

€17.60

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Parametrai(apytiksl.):

[Produkto pavadinimas]: nepriklausoma teigiamų ir neigiamų saugiklių dėžutė su LED indikatorius [6 būdais]

[Produkto modeliu]: CS-664A1

[Produkto grynasis svoris]: 176g

[Produkto bruto svoris]: 183g

[Produkto dydis]: 87.75*85*36.5 mm/3.45*3.341.43 į

[Produkto medžiaga]: PBT įstaigos, PC vandeniui dulkių dangtelį, nikeliuotas varis gnybtas, PPX40 lipdukas

[Input vardinė įtampa]: 32V

[Input vardinė srovė]: 100A

[Galia maksimali srovė]: 30A už grandinės

[Šviesos spalva]: raudona

[Pagrindinės linijos terminalas]: sriegiu M5 stud

[Pagrindinės linijos laidą]: #4-6

[Single line terminalas]: M4 sriegiu stud

[Single line vielos]: #12-16

[Indikatorius funkcija]: kai raudona lemputė dega, tai reiškia, kad saugiklis buvo atjungtas, jums reikia pakeisti saugiklį metu tęsti darbo.

[Produkto diegimo range]: ji gali būti montuojama ant automobilių, motorinių namuose, villa automobiliais, autobusais, jachta, valtis ir kt.

[Produkto naudojimo diapazonas]: Ji gali būti tiesiogiai prijungtas prie linijos, bet kokio elektros prietaiso ant automobilio/laivo [pvz: stogo lempos, automobilių žibintai, atstumas žibintas, priešrūkinis žibintas, šviesa, automobilių refrižeratorių, automobilinis įkroviklis, automobilinis ventiliatorius, automobilių TV ir pan.

[Produkto reikmenys]:

Lipdukas X1

Savarankiškai sriegių sriegimo X4

20A saugiklis X4

15A saugiklis X4

10A saugiklis X2

5A saugiklis X2

[Saugiklio funkcija]:

Kai grandinės sutrikimai, arba yra nenormalus, šiuo metu yra nuolat didėjo, o didesnė srovė gali pažeisti kai kurių svarbių prietaisų arba vertingų prietaisų grandinių, ir taip pat gali įrašyti grandinės ar net sukelti gaisrą.Saugiklis apsaugo elektroninį įrenginį nuo nuo viršsrovių ir taip pat užkerta kelią rimtą žalą į elektroninio įrenginio dėl vidaus gedimus.Todėl kiekvienas saugiklis turi vardinė specifikacijoje, ir saugiklis bus smūgis, kai srovė viršija vardinę specifikacija.Jei saugiklis yra teisingai pateikti apygardos, saugiklis bus sumažinti nuo dabartinio, kai dabartinis neįprastai pakyla į tam tikrą aukštį ir tam tikra temperatūra, taip apsaugant saugiam grandinės.

[Produkto privalumai]:

[1] produktas priima PBT anti-liepsną, aukštos ir žemos temperatūros vandeniui ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, kurios visiškai atitinka jūsų poreikius.

[Saugiklio laikiklį turi turėti geras mechaninis atsparumas, izoliaciją, atsparumą karščiui ir ugniai retardance, ir neturėtų sukelti lūžių, deformacijos, degimo ir trumpojo jungimo metu naudokite]

[2] Visi šynų ir saugiklių laikikliai pagaminti iš nikeliuotas varis su korozijai ir optimaliai laidumas.

[3] Visos tvirtinimo detalės yra pagamintos iš nerūdijančio plieno.Ir įvesties ir išvesties pabaigos saugiklių dėžutė yra nustatyta priveržimo varžtais, kurie gali būti įdiegta daugiau greitai.Saugos lauke yra nustatyta, savisriegiai, kuri leidžia montuoti lengviau ir saugiau.

[4] produktas yra raudona LED lemputė dizainą, atitinkantį kiekvieno saugiklio prijungtas prie prietaiso, kai saugiklis yra atjungtas, raudonos šviesos bus, tada galite iš karto žinoti, kuris saugiklis neveikia patogiai ir laiku tvarkyti.

[5] Lipdukas yra teikiama nemokamai.Galite įklijuoti jį į elektros prietaisų, mes turime sujungti pagal pavadinimą lipdukas.Kai saugiklis neveikia ir raudonos šviesos, mes galime pasakyti, ne pirmas kartas, kuris elektros prietaisas turi problemų.Tai taupo jūsų laiką ir energiją.

[6] produktas pristatomas su dviejų sprogdiklių.Kai ji yra taikoma, saugiklis yra deginamas, jis gali būti nedelsiant pakeisti, su atsarginių saugiklių, ir saugiklis yra siunčiami kelis Amp, galite pasirinkti saugiklis Amp pagal esamą aparatas.

Žymos: paštą, brazilijos mados, brazilija suknelė, brazilijos futbolo, monetos princesė, į viršų brazilija, monetos turėtojas mediniai, vario moneta, monetos molbertas, monetos šaukštas

Metų 2019
Vienos linijos terminalas M4 sriegiu stud
Prekės Skersmuo 0.0inch
Vardinė Srovė 30A
Elemento Plotis 0.0inch
Dydis 87.75*85*36.5 mm/3.45*3.341.43 į
Vienos linijos laidus #12-16
Elemento Ilgio 0.0inch
Galia maksimali srovė 30A už grandinės
Elemento Aukštis 0.0inch
Prekės Svoris 1.0kg
Pagrindinės linijos laidus #4-6
Modelio Pavadinimas CS-664A1
Medžiagos Tipas ABS
Įvesties vardinė įtampa 32V
Modelis CS-664A1
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Šviesos Spalva raudona
Specialios Funkcijos /
Įvesties vardinė srovė 100A
Pagrindinė line terminalas M5 sriegiu stud

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų