ESR Prabanga PU Odos Atveju "iPad Mini" 4 Apversti Smart Cover for Apple iPad Mini 4 Mini4 A1538 A1550 7.9 Funda Apsaugos Atvejais

€9.87

€14.10

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Karšto Pardavimo Priedai

Suderinamumas: skirtas tik Mygtukai mini 4 (2015 m. Laida); nebus suderinama su kitomis Trinkelėmis tablečių

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Priekyje Tri-fold "Smart Cover" yra pagamintas iš poliuretano ir lietimui jautrų guma dangos eksterjero ir interjero galinio apvalkalas, kuris gerai jaučiasi rankose ir daro ją mažiau slidus.

Apsauga: aptemptas tinka ir plonas dizainas, pridėti ne birių jums Trinkelėmis.Priekinį ir galinį dangtelį bus apsaugoti jūsų prietaisą nuo paviršiaus įbrėžimų ir staigių iškilimų, kai esate kelyje.

Auto Sleep/Wake: Build-in magnetai, leidžia likti arti prie savo Bloknote ir automatinė pabusti miego, atidarant arba uždarant smart cover".

Patogus Naudoti: Sulankstomos viršelio patogus stovas pozicijas rašyti ir peržiūrėti.Visišką prieigą prie visų uostų, mygtukai, ir kameros, nenuimant dėklo.

Žymos: esr "ipad " pro", apkaba metrų uni t, logotipas pakurti, 5 "ipad mini" atveju, byla ipad klaviatūra, a1566, planšetinio kompiuterio dėklas, filmas darbastalio, 4 atvejis "ipad", padengti "ipad"

Prekės Pavadinimas esr
Modelio Tipas Kietas
Suderinamos Prekės Apple iPad
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 7.9"
Stilius Mados
Pakuotė Taip
Plotis 13.4cm
Funkcija Atsparus smūgiams
Tipas Lankstymo Folio Atveju
Už "IPad" Modelį "iPad mini" 4
Modelio Numeris Dėl Modelio Nr. A1538 / A1550
Modelio Suderinamumas Dėl Modelio Nr. A1538 / A1550
Ilgis 20cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PU

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų