"WI-fi" Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio valdymo IR Kontrolės Centru "Wi-Fi" Įjungtas Infraraudonųjų spindulių Tuya Universalus Nuotolinio valdymo pultelis Smart Gyvenimo APP

€9.62

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[xlmodel]-[produktai]-[47346]

[xlmodel]-[produktai]-[4734

[xlmodel]-[custom]-[47031]

"WI-fi" Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio valdymo IR Kontrolės Centru "Wi-Fi" Įjungtas Infraraudonųjų spindulių Tuya Universalus Nuotolinio valdymo pultelis Smart Gyvenimo APP

Savybės:

APP ControlControl IR aparatai su Tuya Smart arba Smart Gyvenimą Programą bet kur bet kuriuo metu.Paversti savo pagrindiniu namų prietaisus į išmanieji įrenginiai ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

CompatibilitySupports beveik visi IR kontroliuojamas įrenginiai palaiko 38KHz dažnio signalo gyvenimą, įskaitant savo oro kondicionierius, TV, set top box, DVD, IR elektrinis užuolaidų ir daugiau.Su dideliais IR duomenų bazės.

Balso ControlCompatible su "Amazon" Alexa, Google Namų balso kontroliuoti savo TV, STB, Oro Kondicionierius ir Ventiliatoriai.Prietaisas palaiko tik 2.4 G WiFi.

Visi OneTurn visi IR nuotolinio valdikliai į vieną APP išmanusis telefonas/tabletę.Jūs niekada negali būti bothered trūksta nuotolinio valdymo pultelis, atsisveikinti į chaosą, ir palaikyti nerūpestingą gyvenimą!

Super Size&TimingSuper mini kūno, ir tai užima mažai vietos.Remti intelligent scene valdymas, su laiko funkcija: galite nustatyti laikmatį, įjungti/išjungti jūsų IR elektronika.Išlaikyti ramybę.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Wi-fi-IR Universalus Nuotolinio valdymo pultelis

Maitinimo Įvestis: DC5V/1A

IR Dažnis: 38kHz

Diapazonas Apima: 360

Bevielio ryšio Standartas: WIFI 2.4 G 802.11 b/g/n

Valdymo Režimas: Mobile APP "Tuya/SmartLife"

App SupportFor Android 4.0/iOS 8.0 arba didesnis

Medžiaga: PC/ABS

Darbinė Temperatūra: -10 - 50

Veiklos Drėgmė: 85%RH

Prekės Dydis: 68*68*26mm (L*W*H)

Prekės Svoris: 62g / 2.2 oz

Paketo Informacija:

Pakuotės Dydis: Požiūris. 7.1*7.1*5cm / 2.8*2.8*2in

Pakuotės Svoris: Požiūris. 96g / 3.4 oz

Paketų Sąrašo: S3353

1* "Wi-fi" ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo

1* Naudotojo Vadovas

1* USB Kabelis

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[47034]

Žymos: gree nuotolinio valdymo, wi-fi nuotolinio valdymo infraraudonųjų spindulių 433, led rf, ir wifi smart gyvenimo, infraraudonųjų spindulių belaidis nuotolinio valdymo modulis, tuya nuotolinio, relė tuya smart, ir rf wifi, oro kondicionierius tuya, ewelink nuotolinio

Dažnis 433 MHz
Paramos PROGRAMĄ Taip
Belaidis Ryšys Wifi
Kanalas 1
Naudoti Oro Kondicionierius
Prekės Pavadinimas RPXBGUCKARHG
Pakuotė Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų