Juokinga Ledo Ritulio Stalo Žaidimas Nustatyti Medinė Dėlionė Šachmatų Nešiojamų Tėvų Vaikas Šalies Pramogų Buitinių Smagiai Vaikams

€8.25

€13.99

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Šeimos Pramogų: žaidimai su paprastų taisyklių, tinka 2 žaidėjams.Tinka vaikams ir suaugusiems.Tai yra greito tempo veiksmo žaidimas, kuris pagerina vaikų rankų judesių koordinavimą, stiprina smulkiosios motorikos įgūdžius, plečia vaikų dėmesį.Naudoti elastine juosta šaudyti kamuolį iki pusės nuo vartų.Pusė žaidėjų atlaisvinta pirmojo turo bus laimėti raundą.Laimėk 3 raundus ir laimėti rungtynes.

2、Įdomus Žaidimai: Sporto ir stalo žaidimai yra ideali vaizdo grupę pokalbiai ir socialinę veiklą su šeima ir draugais!Tėvai gali atsipalaiduoti namuose, ar vaikams žaisti žaidimus, kurių broliai ir seserys, kurios gali pagerinti santykius tarp tėvų ir šeimos.Vaikai gali žaisti žaidimus su savo draugais, kurie gali padėti jiems gauti kartu daugiau harmoningai ir padidinti savo prasme, konkurencija.Tuo pačiu metu, šis stalo žaidimas žaislas taip pat yra geriausias pasirinkimas, vaikų gimtadienio dovanos ir Kalėdų dovanos!

3、Greitai Timpa stalo Žaidimas: apsukama stalo žaidimas: greitai ir sumanumas, žaidimas iš vienos pusės, ir strategijos žaidimas, dėl kitų.Žaidimo žaislas yra lengvas ir kompaktiškas, lengvai vykdyti.Pasiruošę žaisti ant stalo arba ant grindų.

4、aukščiausios kokybės Medžiagos: medžio masyvo rėmo ir medinių žaislų.Aukštos kokybės rankų darbo mediniai žaidimai ir ledo ritulio gali būti pagaminti, nes medinių medžiagos.Gražus ir patvarus.Smagu vaikams (12 metų amžiaus ar vyresni) ir suaugusiųjų.

5、Patalpų Išskleidimo Žaidimas: Vaikystės atminties sportas stalo žaidimas yra atgal.Lengvas stalo žaidimas, kad gali būti lengvai atliekami aplink patalpose ir lauke.Žaidimo rinkinys yra gera dovana berniukų ir mergaičių daugiau nei 6 metų amžiaus.

Specifikacija:

Svoris: apie 400 gramų

Medžiaga: MDF, medienos

Matmenys: vieno lango dydis 37x23x3.5cm/14.57*9.06*1.38 colių

Taikoma: šeimos pramogos / gimtadienio / Kalėdų dovana

Šeimos pramogų: ir vaikams, ir suaugusiems bus turėti įdomus.Tai puiki dovana draugams ir suaugusiems.

Naudojimo instrukcijos:

1. 2 žaidėjų žaidimas.

2. Pradėti žaidimą ir vietą penkių ledo kamuolius kiekvieną pusę valdybos.Stumkite abu galus elastinės juostos į šoninę angą, kad ji akimirksniu į vietą.Abu žaidėjai sveikino "aukšto dešimt" žaidimo stilių.

3. Žaidėjas naudoja elastine juosta pradėti ledo ritulio nuo durų iki tol, kol nėra ledo ritulio šalia jo.Žaidėjai bus ne kreiptis, jie bus tik papildyti ir šaudyti kaip galima greičiau.Kas išvalo valdybos pirma laimi.

4. Papildomų punisher žaidimas pokyčiai yra įdomus variantas patyrusių žaidėjų, punisher.

Pakavimo Sąrašas:

1*2-in-1 Stalo žaidimai Rinkinys(Didelis)

10*Priedai

Žymos: šachmatų lenta, šachmatai magnetiniai medienos, vaikai šachmatų marškinėlius, žaidimas, vaikų auklėjimas, stalo žaidimas, tėvų, vaikų žaidimų, super mario šachmatų stalo žaidimas, ledo ritulio mi, vaikų ledo ritulio

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų