HUANANZHI dual X79 motininė plokštė su M. 2 lizdas dual CPU Intel Xeon " E5 2670 su aušintuvai RAM 64G(4*16G) Nuolaida plokštė bundle

€325.05

€541.75

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gamintojas (HUANAN bendrovė) ataskaitų >> Dėl skirtingų gamybos partijų, mūsų pagrindinėse plokštėse tikriausiai šiek tiek skiriasi dizainas, pvz., skirtingų spalvų atminties lizdus, skirtingos pozicijos ir spalva SATA jungtys, įvairių plokštės versijas ir pan,.....Jie dont turėti jokių funkcijų skirtumas.Pls natūra teikiama pirmenybė, HUANAN bendrovė neteikia jokio papildomo pranešimo.

WUSON parduotuvėje ataskaitos

1: Kas pakuotėje?

HUANANZHI dual X79 LGA2011 plokštė su M. 2 lizdas+2*Xeon E5 2670 2.6 GHz+4*16G DDR3 1600 RECC+2*6 heatpipes CPU aušintuvas+SATA kabelis+metalas atgal shield+vairuotojas diskas+naudojimo instrukcija

Jei jums nereikia kai kurie produktai šiame combo ar norite pakeisti juos kitais, pvz., duomenų tvarkytojas arba aušintuvai, arba jei norite įtraukti kai kurie produktai į šį combo, tokių kaip vaizdo plokštė, pls susisiekti WUSON parduotuvėje.

2: Kodėl tai yra geriau, pirkėjų šaudyti išpakavimo vaizdo įrašą, kai jie gauti jų paketus?

Kai kurie pirkėjai sako, kad nėra produkto trūksta, kai jie atidarė savo paketus, tada mums parodė keletą nuotraukų, tačiau nuotraukose negali įrodyti nieko, nes visi žino, kad geriausias įrodymas yra išpakavimo vaizdo įrašą, taigi pls tai padaryti, tai gali padėti daug, jei atsitiktų būti ta pati situacija, aukščiau, WUSON parduotuvėje nėra priimti nuotraukas kaip įrodymus!!!!!Dėkojame už supratimą.

3: Visi produktai yra išbandytas prieš išsiuntimą?

Taip, WUSON parduotuvė turi 3 techninės komandos bandymų kiekvieną darbo dienų, todėl mes galime 1000000% garantija, kad visi mūsų produktai yra darbo gerai prieš išsiųstas iš mūsų sandėlio.

4. Kaip yra produktai, supakuoti, jie bus intactly pristatyti?

Fristly, WUSON parduotuvėje vietų CPU pagrindinės plokštės lizdą, apsiaustas atminties barai su burbulais ir padaro juos plokštė originali dėžutė; Antra, WUSON laikyti paslaptyje plokštė su daug burbuliukų ir vietų tai originali dėžutė; Trečia, WUSON laikyti paslaptyje plokštė originalo langelyje su burbulais, tada įdėkite jį į kartoninę dėžę.Taigi, mes esame įsitikinę, kad pasakyti, paprastai visi mūsų produktai gali būti intactly pristatyti.

5: visi paketai bus tikrai pristatyta, per laiką, nustatytą www.dazasvydziomusiai.lt?

Tikrai ne.Labiausiai nematerialus dalykas yra transportas, dauguma sklypų, gali būti pristatytas per nustatytą laiką, bet niekas negali garantuoti, kad visi sklypai gali būti pristatytos per laiką, kartais kai kurie sklypai yra vėluojama su nurodytų priežasčių, pavyzdžiui, blogas oras/laisvalaikis/post office štabų strike/muitinės formalumų vėlavimo ir pan.Kartais nėra jokios priežasties.Pls nuorodą "pristatymo metu paskelbimo" toliau.Taigi pls apie tai galvoti prieš jums padaryti užsakymą, taip ilgai, kaip jūs padaryti tvarka, tai reiškia, kad jums suprasti viską aukščiau.

6: Ar pirkėjams reikia siųsti produktų atgal, jei jie dont darbą arba sustabdyti darbo?

WUSON parduotuvė nesuteikia 100% originali garantinio aptarnavimo, ir mes turime visus įgaliojimus nustatyti, ar pirkėjų poreikį siųsti produktų atgal į mus, ar ne.Bet tai nereiškia, kad mūsų produktai yra nepatikimi, į tai, kaip mes valstybės, 3 teiginys aukščiau, mes griežtai išbandyti VISUS mūsų produktus, prieš siunčiant, be jokios abejonės , taip paprastai didžioji dauguma pirkėjų yra patenkinti mūsų produktus ir kai kurie iš jų tapo mūsų nuolatiniais klientais.Be to , pagal tai, ką mes patyrėme ir anksčiau , daugelis mūsų produktų dirbo gerai, po to, kai jie buvo išsiųsti atgal pirkėjų, tačiau jie neveikia, kai pirkėjus bandoma juos, tai pertty keistai, be to , kai kurie pirkėjai išsiųstas mūsų produktų atgal be jokios papildomos apsaugos, jie tiesiog įdėti mūsų pagrindinėse plokštėse originalo langelyje, tada įdėti langelį į el. pašto maišas be jokių burbulas apsaugos (daugelis pirkėjų žinoti, mes wrap mūsų plokštę ir dėžutė su daug burbulas ir įdėti mūsų plokštę originalo langelyje išorinė kartono dėžutė ), tačiau produktai vis dar dirbo gerai, po ilgos kelionės , aš manau, kad mes dont reikia paaiškinti, per daug apie ją .

>> Jeigu mūsų produktai neveikia minutę, kai pirkėjai juos gauti, ar jie nustoja dirbti per pusę metų nuo to laiko, pirkėjų, padaryti užsakymą, atsakymas yra 100% TAIP .Ypač, kai pirkėjai tiesiog gauti juos ir pradėti bandymus .

WUSON parduotuvėje turi visą teisę kreiptis pirkėjams grąžinti produktus, arba dėl keitimo ar grąžinimo.

Žymos: dual x79, huanan, x5680, amd ryzen, procesorius xeon", huananzhi x79, box pagrindinė plokštė x79, xeon e 5 2650, pagrindinė plokštė kompiuteriui, Procesorius

Pradžios Data 2013
Prašymas Desktop
Prekės Pavadinimas huananzhi
Atmintis RECC 64G(16G*4) DDR3 1600
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Patikrintas Prieš Pristatymas TAIP su AIDA64 į WIN7
Formos Koeficientas E ATX
Lustų rinkinys "Intel X79
M. 2 lizdas PCI-E SSD NVMe
Kietojo Disko Sąsaja 4*SATA2.0; 2*SATA3.0; PCIe x 16
Su CPU Taip
Atminties Tipas DDR3
Modelio Numeris X79 dual
Pagrindinės Plokštės Dydis 290*265mm
maitinimo prievadas 2*8pin; 1*24pin(Horizontalus stiliaus ilgą vaizdo kortelė)
PROCESORIAUS Tipas 2 vienetai Xeon E5 2670 2.6 GHz
Uostai USB 2.0
Garantija 2 Metai
Lizdo Tipas LGA 2011
Maksimalus Ram Talpa 128 GB
Pakuotė Taip
Prekės Būklė Naujas
Ethernet Dual Giga LAN prievadas
Atminties Bankas 4 GB DDR3 DIMM
CPU Aušintuvas 6 heatpipes bokštas aušintuvas
Atminties kanalo Keturi
Chipset Gamintojas "INTEL"

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų