BGNing Nardymo Rankos Pratęsimas Kamuolys Bendras Pratęsimo Povandeninės Fotografijos Mount Bracket Strobe Nardymas Torch Light Kit

€3.40

€3.95

-13 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Pavadinimas: Prisijungimas Laikiklis Aliuminio Strypas Povandeninis Žibintas Rankos Nardymo Įranga

Produkto Vadovas

Produkto Aprašymas: jungiantis laikiklis yra lempa rankos, kuri gali išplėsti regėjimo diapazonas užpildyti šviesa.Kai nardymas, fotografavimo kampas gali būti reguliuojamas taip, kad atitiktų poreikius naras su didesne fotografavimo kampas.Dizainas yra lengvas ir gali būti patogiau veiklos nardymo įranga.Nardymas ir nardymo technologija idealus nardymo įranga.

Savybės:

Išplėsti nardymo šviesos rankos, galite prijungti kelis nardymo įrangos (pvz., užpildyti šviesos, klestinti rankos ir pan.)

Unikalus žmonijos ir profesinės vandens dizainas, labai sustiprinti naudoti po vandeniu rankos.

Aviacijos aluminum, profesionalių nardymo aukšto kietumo sunku oksidacijos arm (juodas), gali užkirsti kelią jūros vandens, korozijos.

Produkto Specifikacijos:

Šviesos rankos dydis: skersmuo 25.4 mm, centre veiksminga 180mm, atstumas, bendras ilgis 200 mm

Povandeninis svoris: 52.8 g

Žemės svoris: 78.9 g

Atsargumo priemonės:

1. Prieš kiekvieną nardymo atidžiai patikrinti, ar lempos rankos įrengti su sandarinimo žiedu, jei yra nutekėjimo reiškinys, prašome tai padaryti sau ir tada neria.

2. Kiekvieną kartą pasinerti yra baigtas, prašome nuplaukite išorinio paviršiaus lempa rankos su vandeniu, kol rankos viduje ir už jos ribų lempa ir tada tinkamai saugomi.

Žymos: rankos pratęsimas gopro, kamuolys ram, gopro parama, rankos kamuolys bendras, 5v micro usb maitinimo, namas žibintų, siuyiu nardymo fakelas, de rankenos, gopro 7 set, bgning nardymas

Modelio Numeris Nardymo Šviesos Rankos
Prekės Pavadinimas BGNing
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankiniai Spaustuvai/Piršto Grioveliais
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės gopro
Medžiaga Aliuminio

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų