Džiovinti Kalmarai, Džiovinti Kalmarai;DŽIOVINTI PRIESKONIAIS KALMARAI,džiovintų Kalmarų Užkandis,džiovinti Kalmarai korėjos Premium " Natūralus jūros Gėrybės, Sūdyta

€21.48

€24.69

-13 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Džiovinti kalmarai yra pagaminti iš šviežios jūrų žuvies ir džiovinti kalmarai.Tai yra rumunijos ir turtingas mityba.Jis yra žinomas kaip jūros gėrybių valdymas prieš tūkstančius metų.Ji yra užregistruota senovės Kinų knygų, minkštos Zhudan yra panašus į kalmarai, bet be kaulų.Žmonės yra svarbūs.

poveikis:

1. Didelis kalmarai yra turtinga ir spalvinga kalcio, fosforo ir geležies, kuri yra labai naudingas kaulų augimą ir kraujodaros funkciją, ir gali pagrįstai anemijai.

2. Didelis kalmarai sudėtyje yra baltymų ir angliavandenių reikia organizmui, ir tai yra mažas riebalų kiekis maisto su daug taurino.

3. Jis gali slopinti cholesterolio kiekį kraujyje, šalina nuovargį, gerina regėjimą, ir pagerinti inkstų funkciją.Aktyvių peptidų ir mineralų, tokių kaip selenas turi antivirusinį gydymą ir anti-radiacijos poveikio.

Žymos: koliziejus, nespresso daugkartinio naudojimo kapsulė, bonsai sėklų, ocarina prancūzija, 24 val. lūpų blizgesys, priedų varlė, maišytuvas, malūnėlis piktžolių, raketų tentenas, maca šaknis

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas blizgučiai
Naudoti Įstaiga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų