Lauko Greitai-džiovinimo Žvejybos Liemenė Kelių kišenėje Kvėpuojantis Tinklelio, Pėsčiųjų, Kempingas Fotografijos Liemenė

€21.18

€28.24

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Lauko Greitai-džiovinimo Žvejybos Liemenė Kelių kišenėje Kvėpuojantis Akių Pėsčiųjų Fotografijos Vest Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Medžiaga: poliesterio pluošto ir nailono.Quick dry, nėra lengva trauktis.Akių orui ir atvėsti vasaros.

2. Multi-kišenėje dizainas yra skirtas tam, kad kišenėje turi būti naudojami greitai ir saugiai.

3. Geras pasirinkimas, kaip ypatingą dovaną šeimos nariams ir draugams, pavyzdžiui, tėvas, vyras, dėdė, ar sūnus, ir kt.

4. Lauko Žvejybos Liemenė yra greitai džiūstantys, lengvi, orui, plaunamas ir packable.

5. Puikiai tinka lauke, išvykos pėsčiomis, žvejyba, kempingas, kelionės, fotografija ar bet kurios nuotykius veikla.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Tipas: Lauko Žvejybos Liemenė

Raštas: plain

Tinkamas sezonas: pavasaris, ruduo, vasara

Taikoma amžius: Suaugęs

Taikoma lytis: vyras

Audinio pavadinimas: cheminio pluošto mišinys

Audinio sudėtis: poliesterio pluošto ir nailono

Dydis:Krūtinė Peties Ilgis

S:102cm 42cm 62cm

M:106cm 43cm 64cm

L:110cm 44cm 66cm

XL:114cm 45cm 68cm

2XL:118cm 46cm 69cm

3XL:122cm 47cm 70cm

4XL:126cm 48cm 71cm

5XL:130cm 50cm 72cm

6XL:136cm 51cm 73cm

7XL:142cm 52cm 74cm

Komplektą Sudaro:

1 x Lauko Žvejybos Liemenė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: vyrai multi pocket vest, vyrų vasara vest, fotografija striukė brides, armijos liemenė vyrams, lietaus striukė fotografija, safari striukė fotografija, pocket vest, Fotografija Liemenė, mon striukė fotografija, akių liemenė

Funkcija Quick Dry
Modelio Numeris Žvejybos Liemenės
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Medžiaga Poliesteris

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų