50PCS Aukštis 9*15MM 24K Šampano, Aukso Spalva, Padengtą Žalvario Auskarai su Kabliukais Aukštos Kokybės "Pasidaryk pats" Papuošalai, Aksesuarai

€6.99

€8.22

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dydis: 9*15MM Convertion: 1 mm=0.039 colių, 1 colis=25.4 mm

1. Visas nuotraukas rodo normalią būklę produktų,kalbėti su mumis dėl išsamesnės informacijos. 2. Įvairių medžiagų,apdailos,spalvos,dizaino prieinama. 3. Mes atvirkštinės nuosavybės teise visi produktai ir informacija.

Pastaba

Kai kurie bižuterijos, turi tam tikros spalvos, palikite pranešimą apie spalvų jums norėjo, kai jums pasiūlymą.

Apie mus

Kinija Yiwu Blizgesį Jewelry Co., Ltd yra profesionalus juvelyrikos bendrovės Yiwu, kuris yra žinomas dėl prekių rinkoje.Kaip gamintojo ir didmenininko įvairūs papuošalai( mados juvelyriniai dirbiniai didmeninė prekyba, sidabras juvelyriniai dirbiniai didmeninė ) ir kiti apdailos, mes užtikriname Palankias kainas bazę aukštos kokybės.Linkime jums malonus pirkimo!

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Nemokamas Pristatymas!Sekimo Numerį bus išsiųstas į jūsų elektroninio pašto arba, jūs galite gauti jį www.dazasvydziomusiai.lt po jūsų užsakymai yra pristatomi.Susisiekite su mumis, jei jums nereikia gauti Stebėjimo Numeber per 7 dienas po to, patvirtinantį, kad sumokėtas.

Jei jūsų vieną pirkti yra daugiau, nei 200 JAV dolerių, užsakymai bus pristatyti per EMS/DHL nemokamai.

Atsiliepimų Sąlygos

Mes pasiryžę jums pasiūlyti aukščiausios kokybės elementus su geriausias paslaugas, tai bus labai dėkingi, jei galite palikti savo teigiamą atsiliepimą.Jei jums buvo ne visiškai patenkintas, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti disput .

Labai ačiū.

Grąžinimo Sąlygos

Jūs galite grąžinti prekę originalioje pakuotėje ir per 2 dienas po gavimo, jei nėra turinio su juo.Mes kompensuosime jums arba siųsti pakeitimas jums per 3 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė iš jūsų.Pardavėjas neatsako už pašto grįžti elementus.Mes grąžinsime jums kainos, prekės, atėmus pašto.

Žymos: pagalvėlė flanelė šuo, audiniai matuoklis "mango", audiniai taškų medvilnės, galasy 8 mini prime, pagalvėlė žalia papūga, audiniai, kūdikių nuotraukas, darijus quinn cosplay, audiniai matuokliu " polar, pagalvėlė likimo katės

Elemento Ilgio 1.5cm
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Svoris 00g
Elemento Plotis 1.5cm
Medžiaga Metalo
Prekės Skersmuo 0.9cm
Modelio Numeris 000
Elemento Aukštis 0.9cm
Prekės Pavadinimas WQQCR

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų