LANFEI Juosmens Treneris Body Shaper Lieknėjimo Diržą Sauna Prakaito Korsetas Moterų šiluminis Neopreno Pilvą Kontrolės Cincher Dirželis Svorio

€4.52

€6.03

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

1. 100% Nauja ir aukštos kokybės.Prašome kreiptis į kairę nuotraukos išsamią informaciją ir leisti šiek tiek netikslumas, dėl rankos priemonė .

2. Juosmens cincher formuoja pilvą & apibrėžia jūsų talėja,Didesnis augimas, siekiant užtikrinti optimalų aprėptis kiekvieną dieną dėvėti.

3. Nuneškite jį į sporto salę ar pabėgioti į lauką ir atleiskite, tai pridėti poveikį jūsų sveiką gyvenimo rutinos.Šis procesas leidžia toksinų ir nešvarumų išeiti į odą,o mobilizuojant riebalų ląstelėse.

4.Aukštis Elasitc,Lankstus iškaulinėjimas inkarai cincher ir neleidžia migracijos.

5. PROGA : Tai moterų juosmens treneris diržas yra naudojamas kamuolys , vakarėlio,šventės,vestuvių,gimtadienio,vakarienės metu,šou .Puikus zumba, polates, excersize šokių, Jogos, fitneso, bet kokio tipo treniruotės, treniruoklių salė, bėgimo, dviračių sportas, alpinizmas, ir daug daugiau sportui , ar kasdieniniam naudojimui.

1 gabalas juosmens shaper žoliapjovės diržas .

Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas ,o 1 colis = 2,54 cm

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti www.dazasvydziomusiai.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.www.dazasvydziomusiai.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: šluostė odinis korsetas, pirtis sauna, d treneriai, wetsuit, diržas slim, slim patch lieknėjimo pleistrai rankos, treneris juosmens, juosmens treneris sa, korsetas moteris, korsetas

Juosmens diržo Tipas Sporto Ir Pramogų Sportinę Sporto Saugos Juosmens Atramos
Audinio Tipas DŽERSIS
Dydis moterų Juosmens Diržas S,M,L,XL,2XL,3XL, moterų underbust korsetas pilvo Juosta shapewear
Juosmens Diržas Tinka proga Moterų fitneso treniruotės joga, šokiai dviračiu, bėgimas, sporto salė bėgimas, sporto salė
Juosmens Diržas Kilmės Vieta Shenzhen,Kinija(Žemyninė),100% naujas atvykimo,aukštos kokybės,super tampri
Apdaila NĖRA
Kontrolės Lygis Vidutinis
Seksualinio Pobūdžio No
Storis STANDARTAS
Juosmens Diržo Funkcija SPA,Sauna Prakaito,šilumos,riebalai dega,svorio netekimas,lieknėjimo,juosmens treneris
Juosmens Diržo Medžiaga 80% neopreno be latekso, 20% Nailonas, plienas kaulai
Modelio Numeris SF038
Shapewear topai
Medžiaga Neopreno
Juosmens Diržas Modelio Numeris Moterų kūno shaper Juosmens žoliapjovės Modeliavimo Dirželis Korsetas cincher LISF038
Juosmens Diržas Stilius Pilkos spalvos,plieno kaulų,Juodos spalvos iš šonų
Prekės Pavadinimas LANFEI
Juosmens Diržas Pavadinimas Moters Sportas, Pirtis, Prakaito Karšto Terminio Shaper Juosmens Treneris Dirželis
Juosmens Diržas tinka Lyčių Moterys, moterų Sporto Sveikatingumo SPA pilvą kontrolės pilvo juosta
Nepadori Nuotrauka No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų