Ventiliacijos Anga Dizainas, Elektros Šoko Vyrų Skaistybės Prietaisas Su 4 Penio Žiedai Elektro Šoko Gaidys Dick Suaugusiųjų Žaidimai Sekso Žaisliukai Vyrams

€15.19

€21.40

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Skaistybė prietaisas su siela--Oro 1

Naujausias dizainas. 2019 m., todėl nauja tendencija paukštis narve.

Novatoriškas Dizainas

Oro 1 yra atnaujintas modelis, lyginant su HT V3.Mes padidėjo naujas dizainas pagal ergonominius teorija.Todėl jos sklandų ir visiškai trimatis formos labiau tinka Ergonomiškos savybės.Patogų guolį jūsų paukštis.

Be to, padidėjo kiekis ir skersmuo orlaides.O tai labai lengva drėgmės jausmas dėvėti HT seno modelio ilgą laiką.Išvengti jūsų paukštis yra kaip nuskendo žiurkės.

Medžiaga :PC

saugi medžiaga---1 oro patvirtina medicinos kokybės pc medžiagos,rūpintis sveikatos jūsų paukštis visada.

Dydis :Žr. paveikslėlį informacijos.

Pateikiama :1 narve,4 skirtingų žiedų,1 pin,1 užrakinti ir 2keys ir 5 vnt. plastikinių spynos

Kelis fiksavimo-- 1 Oro numato tris skirtingas fiksavimo metodas:vieno-plastikiniai užraktas,metalinės spynos ir integruota spynos.

Įspėjimas: šie asmenys nenaudokite. 1. vaikas, arba kurie negali išreikšti valios 2. ligota neįgaliesiems. 3. naudoti širdies ritmo ir širdies monitoriai buvo išjungti. 4. pacientams, sergantiems hipertenzija (180mmHg) neįgaliesiems. 5. nėščios moterys, neįgalieji. 6. epilepsija, insultas, Parkinsono ligos, pavyzdžiui, encefalopatija pacientams, sergantiems Meniere neįgaliesiems. 7. širdies ligos neįgaliesiems.Kaip naudoti Host: krauti AAA tipo baterijos į kontrolierius,prašome pastebėti teigiamas ir neigiamas.jungtis 2 vnt žiedai valdytojas.įdėti 2 vnt žiedai arti odos.paspauskite "power" 2-3 sekundžių įjunkite mašiną.paspauskite "Puise / Nutirpęs / Absorbuoti / Auto" pasirinkti elektro šoko režimu.Pavarų dešinėje,galite kontroliuoti galią, yra silpnas,žemyn, yra stiprus,jūs galite reguliuoti galios iki tiktų jums Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra " plastikiniai žaislai "(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Žymos: e stim, sekso žaislas, bdsm žaislas, berniukai skaistybės narve, višta gaidys narve, lytis šokas, peni žiedas, skaistybės narve ht, malda žiedas, nustatyti cockring

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris A398
Elemento Tipas Varpos Žiedai
Funkcija Varpos Stimuliavimas
spalva JUODA/SKAIDRUS/RAUSVA
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakuotė Diskretiškas Pakavimo
Nepadori Nuotrauka No
Priimančiosios galia 2 x AAA tipo baterijos (neįtraukta)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų