"PASIDARYK pats" FOTO UŽSAKYMĄ Diamond Tapybos pobūdis visą deimantų tapybos rinkinys diamind tapyba, siuvinėjimas pagal foto mozaika 2020 m. Namų Dekoro

€3.02

€4.45

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

pastaba

Dropshipping:yra išskirtinis kainas, prašome susisiekti su mumis Produkto pavadinimas:PASIDARYK pats deimantų tapyba Medžiaga: Square/Apvalus Dervos Diamond Dydis: kokio dydžio gali būti pritaikytas,jei norite, kad kiti dydžio,prašome susisiekti su mumis,mes galime pritaikyti.Rėmelis: Be Rėmelio Naudojimas: Gali būti naudojamas Miegamasis, Valgomasis, Kambarys, Vonios kambarys, Vandentiekis, Virtuvės, Studijos, Namo, Biuro, Viešbučių, Restoranų ir Barų apdailos & dovanų Paketą Sudaro: Pilna gręžimo diamond , drobė, įrankiai Pastaba:Tai nėra baigė tapybos,jums reikia baigti ją sau.

Jei jums reikia daugiau fono,veido bus neryškus,Mes willrecommend labiausiai tinkamas dydis jūsų .Jei norite, kad veidas turi daugiau informacijos,jei jums reikia veido aišku,mes turime sumažinti šią nuotrauką iki reikiamo dydžio.Mūsų dydį nusako dydžio drobės, o ne dydžio modelis.

pastaba

1. Apie klientų aptarnavimo Gerbiami pirkėjas, Jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas. 2. Apie spalvų skirtumus ir dydžio klaidų Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti. 3. Apie Deimantų Papildyti Paslaugų Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,pirmoji siunta yra apie mus.mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, vroom sienų apdaila, 3 velykų apdaila, deimantų meno kaukė, medžiaga ragana, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, diamond dažai, groot akvariumo apdaila, nagų perdavimas

Forma Vieną
Diamond Tapyba Pavadinimas Diamond Kraštovaizdžio Tapyba
Rėmas No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Naudoti Paveikslai
Tipas Didmeninės No
Modelio Tipas Diamond Siuvinėjimo Scenic
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Rombo Formos Aikštė
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Įklijavimo Srityje Pilnas
Spalvų skaičius Virš 45
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Derva
Prekės Pavadinimas LUOVIZEM
Funkcija Europos Namų Dekoro Dovana Vestuvių
diamond mozaikos pardavimas Didmeninė ir Mažmeninė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų