Grandinės Metales Detektoriaus Požeminė Aukso Detektorius Pinpointers GP360 Detektorius De Metais Detecteur De Metaux Patarimų Pinpointing

€11.59

€19.65

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija:

Spalva: Oranžinė, juoda,Žalia.

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Ypatybė:

Itin didelio stabilumo ir didelio jautrumo, 360 ° pusėje-scan ir Tiksliai patarimas aptikimo.jis gali dirbti patalpose, lauke, ant smėlio, vejos arba dirvoje, rasti monetų, sidabro, juvelyriniai dirbiniai ir aukso su greičio ir tikslumo.

Built-in Speaker už Garsinis signalas Įspėja, kai perkelti į mokslinių tyrimų tikslas, ji bus padaryti garsai jums pranešti.Atsparumas vandeniui pozicija yra mažesnis už šviesos ir jungikliai.Akumuliatoriai, apšvietimo, jungikliai dalių negalima mirkyti vandenyje.

Nešiojamų ir patogu, tai mini ir ji ateina su styginių virvę, kad ji yra lengva laikyti ir pakabinti ant diržo.

Paprastas eksploatavimas ir lengvas, viena ranka laikyti ir jums nereikia reguliuoti, tiesiog paspauskite mygtuką, pradėjus 9V baterija.( ne akumuliatoriumi)

Mažos galios įspėjimo,trys jautrumo lygius su įvairiais LED indikatoriai, šviesos, garso ir vibruoti įspėjimo.Viduryje Geltonas LED žibintai švies ir tada jums reikia pakeisti nauja baterija.

Pakavimo sąrašas:

Paketų sąrašo:

1* Metalo Detektorius

1* Padengti

1* Kablys

Žymos: baterija gp340, ar944, detektorius, metalo rodykle, detektorius, metalo, ieškiklis aukso, altın, gp rodykle, pin rodykle, gp340, metalo ieškiklis

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris Metalo Detektoriaus Aukso Detektorius
Su LCD Ekranu Ar Ne No
Maitinimo Tipas Baterijos
Prekės Pavadinimas intelitopia

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų