Alvin ' s Kabeliai 2 Pin stačiu Kampu DC Laidas Teradek Varžtas Siųstuvas Tilta Baterijos Plokštė

€34.57

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Savybės

Kiekvieną kabelį buvo bandoma užtikrinti, kad nėra trumpo jungimo, nr. galimo skilimo problemas, kol pristatymas.Prašome susisiekti su mumis bent vieną kartą, jei kabelis neveikia.Mes, išspręsti problemas, tinkamai arba atsiųsti jums naują pakeitimas.Galia jūsų Teradek Varžtas.Kabelio Ilgis:45cm (apie 18in) akcijų.Mes galime pritaikyti kabeliai su kitais ilgis, prašome siųsti mums žinutę, jei jums reikia.Kištukas: 2 Pin Male Jungtis.Kištukas B: Dešinysis Kampas DC.

Alvin ' s Kabeliai®

Kaip profesionalas, jungtis ir kabelį gamintojas, mes gaminame ir parduodame ekonomišką kabeliai, taip pat jungtys.Taigi, mūsų produktai ir paslaugos būtų verti jūsų pasitikėjimo ir patenkinti jūsų poreikius.Be to, mes galime pritaikyti kabelius pagal jūsų reikalavimus.Prašome maloniai susisiekite su mumis ir pasakykite man, ką jūs norite, kad mes galime negailėti pastangų, kad atitiktų jūsų poreikius.Kas daugiau, mes esame tikri, kad suteikti jums nuolaidą, jei užsakymas didelis kiekis jungtys ir kabeliai.Jei jus domina juos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ačiū!

Pristatymo Informacija

Nemokamas Pristatymas visose šalyse su sekimo numeriu.Įprasta prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, pagal SpeedPAK ar Kinija Paštu.Custom kabeliai reikia daugiau perdavimas laikas, atsižvelgiant į skirtingas sąlygas.Tranzito Laikas: JAV, UK, DE: 8-12 darbo dienų, įprastomis sąlygomis, per SpeedPAK ar Kinija Paštu.Australija, Kanada, Rusija: 7-18 darbo dienos.Azija, Didžiųjų Europos Sąjungos Šalių ir kitų Šalių: 8-25 darbo dienų.Operatyvus Pristatymas (Tokios, kaip DHL, "Fedex", UPS, EMS) taip pat yra prieinamas, prašome pasirinkti Operatyvus Pristatymas arba susisiekite su mumis, jei norite, kad ji būtų greičiau.Pastaba: Jei jums nereikia gauti savo daiktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti jį ir gauti jį atgal jums kuo greičiau.

Grįžti

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis per 30 dienų, organizuoti pakeisti arba grąžinti pinigus.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. (Prašome neatidaryti grąžinimo prašymą tiesiogiai, mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, ačiū).

Žymos: uogų ankel boots, atenza 2015 dalys, berrygo viršuje trumpas, dviračių lydinių rėmai, biliardas oda, uogų pyragai, saldumynai, beisbolo kepuraitę revo, asee hair clipper, uogų skynimo krepšys

Suderinama Serija Teradek Varžtas
Suderinamos Prekės Už Teradek Varžtas
Modelio Numeris 2 Pin male su stačiu Kampu DC
Kabelio Ilgis 18" ar ilgiau(mes galime pritaikyti)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų