"PASIDARYK pats", Vaikų Mediniai Vaivorykštė Žaislas Bendrauti Kūrybos Medienos Vaivorykštė Sukrauti Balansas Blokai vaikų Žaislų Montessori Švietimo Žaislai

€5.85

€7.31

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Platus Funkcijas: statybiniai blokai būtina žaislai, kartu augimo vaikų, kurie gali suteikti lytėjimo pažinimo ir spalvų nušvitimo vaikams, ir naudoti savo vaizduotę ir kūrybiškumą iš linksmas žaisti, taip suteikiant vaikams laimingą vaikystę.

2、Aukštos kokybės Medžio masyvo: rainbow bridge yra pagamintas iš aukštos kokybės medžio masyvo, su gražia tekstūra ir lengva tekstūra, lengviau vaikams žaisti.

3、Nuolat Dažyti Paviršiaus: paviršių priima metodas nuolat dažyti, ir galutinis rezultatas yra šiek tiek akvarelė papuoštas.Spalva yra spalvingas, išlaikant tekstūros medienos.

4、Išskirtinį Kūrinys: dėlionės blokas yra rafinuotas kūrinys, puikus pjovimo, sklandžiai poliruoti kraštai ir kampai, todėl saugiau ir saugiau kūdikiams žaisti.

5、Keli Naudoja: vaivorykštė blokai yra ne tik gražus, bet ir labai praktiška.Jie gali būti naudojami ne tik kaip namų dekoracijas, bet taip pat gali pakeisti formos tuneliai ir arch tiltai įvairių vaikų automobilių, kurie tikrai gali vairuoti vaikų vaizduotę.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės medienos, paviršiaus yra aplinkai ir spalvos, netoksiškas ir bekvapis.

2. Dvylika didelių vaivorykštė blokai gali ne tik būti pateikiami namuose kaip papuošalai, bet taip pat gali būti naudojamas kaip vaikų žaislų, kad vaikai galėtų lavinti savo kūrybiškumą ir vaizduotę.

3. Tai labai švietimo kūdikiui.Pripažindamos, spalva, erdvė ir dydžio, tai yra visą turinį, kad kūdikis turi išmokti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaivorykštė, Statyba Blokai

Medžiaga: aukštos kokybės medienos

Dažų paviršiaus medžiaga: aplinkai, vandens pagrindo dažų

Svoris: apie 300g

Dydis: apie 20*15*7cm/7.87*5.91*2.76 į

Pakavimo Sąrašas

Pastato Blokas,*1

Žymos: montessori, montesori mediniai žaislai, blokuoti statyti, blokuoti vaivorykštė, pliušas, kūdikių montessori, balansas medžio žaislas, vaivorykštė mediniai, žiedas kamino žaislas, vaivorykštė medienos

Amžius 2-4 Metai
Tipas Blokai
Lytis Unisex
Modelio Numeris Įspūdį surinkimo
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų