5VNT/DAUG GL865-QUAD GSM GPRS Įterptųjų 4 GSM quad-band modulis eCall sekimo saugos Nauji ir Originalūs JINYUSHI Sandėlyje

€88.09

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1. Nemokamas Pristatymas 5VNT Telit GL865-QUAD 100% Nauji ir Originalūs, iš Platintojas the stock 100% Kokybė, geriausios Kainos GPS GSM GPRS Įterptųjų quad-band modulis.

(Mes galime pateikti Po Pardavimo, Techninės Paramos, jei turite kokių nors problemų, naudoti šį Modulį )

Į GL865-QUAD savybės būdingos tos pačios savybės, kaip jos kompanionas modulį, GL865-DUAL, bet apima visas 4 GSM juostų pasaulio paraiškas.Jis yra suderinamas su pagalbos iškvietos Europos direktyvos rekomenduojama programų kūrėjams skirta turtingas artėjančius Europos rinkos eCall stebėjimo/saugos įtaisai.

Palaiko GSM/GPRS protokolą kamino 3GPP.Palaiko GSM/GPRS 850/900/1800/ 1900 MHz Quad-band dažnį.Borto antenos jungtis, taip pat 3,5 mm quadrupole ausinių/mikrofono lizdas.SIM kortelės lizdas integruotas apačioje pusę valdybos.Pagrindiniai Privalumai mikroBUS™ formos koeficientas leidžia lengvai integruoti.Visuose mikroElektronika kompiliatorių.Paruoštas naudoti pavyzdžiai išsaugoti plėtros laikas.Labai kompaktiškas dizainas ir prieinama kaina.

LCC formos koeficientas, tinka vadovą, litavimo ir šalinimo, todėl taip pat gali būti mažos apimties, nišą programos

Pasirengusi būti integruotos į elektroninės saugos sistemos viduje įdiegta transporto priemonių, automatiškai skambinimas skubios pagalbos tarnybomis avarijos atveju

PYTHON Scenarijų Žodžiu - klientai gali vykdyti savo Python programas tiesiai viduje modulis

Premium FOTA Valdymo - Easy firmware update perduoti tik maža delta failą Šeimos Koncepcija

Su Telit GL865 serijos savybės kompaktiškas LCC castellation (VQFN už GL865-DUAL-V3) pakuočių, kurios suteikia galimybę rankiniu būdu litavimo ir šalinimo, todėl šis produktas tinka mažos apimties specializuotų programų.Skirtingų dažnių juosta skaičius versijos yra prieinamos: GL865-DVIGUBAS ir GL865-QUAD.Korinio ryšio pagrindu geografinės buvimo vietos nustatymo Paslaugos - m2mLOCATE

m2mLOCATE yra Telit debesies " paslauga, kuri suteikia įrenginio pozicija grindžiama pastebėtas korinio Cell-Id.

Prieiga prie duomenų bazės, daugiau nei 40 milijonų cell-Id visame pasaulyje, m2mLOCATE gali pateikti poziciją dėl kiekvieno naudojimo atveju, įskaitant uždaras/požeminės, lauke, ir ribinės situacijos.Įrenginių su GNSS galimybes ir peržiūrėti palydovų, m2mLOCATE suteikia padėtyje, o GNSS leidžia tiksliau nustatyti.Jei palydovų nematyti e.g.giliai viduje arba po žeme), ar prietaisas neturi GNSS aparatą, tada pozicija vis dar yra pateiktos remiantis pastebėtas signalas.

Su m2mLOCATE, Telit moduliai geba priimti savo poziciją, naudojant korinio tinklo informaciją ir miesto, ir kaimo vietovėse, nustatyti signalus, kad gauti Cell-ID pagrįstas padėties nustatymas pagal bet kokios būklės.

Telit tai m2mLOCATE tai paslauga sukurta bendradarbiaujant su RxNetworks, pirmaujanti tiekėja buvimo Vietą pagal Paslaugų (LBS) su daug išteklių portfelį, kuris apima Cell-ID ir "Wi-Fi" prieigos taško duomenų bazes; ir Ephemeris stream failus.Daugiau informacijos pls.skaitykite datasheet.m2mAIR Pasiruošę

Šis produktas yra pajėgi remti platų komplektą m2mAIR pridėtinės vertės paslaugų ir ryšiu, galite naudoti, siekiant pagerinti jūsų prašymą ir padidinti savo konkurencinį pranašumą.

Jei jums reikia datasheet šią prekę.Taip pat prašome tiesiog jaustis laisvai contacet mums.Tai mūsų malonu paslaugos jums ir patenkinti jus iš visų pusių.

2.Kokybė yra svarbiausias, bet ne kaina.Skirtingos kainos už skirtingų produktų.Tai bus nieko ir neįkainojama dėl padirbtų prekių.

3.Jei norite pirkti GL865-DVIGUBAS .Prašome tik pasižiūrėk į mūsų parduotuvėje.

1.Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.

2.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

3.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

1.Mes galime išsiųsti į viso pasaulio.Bet kartais, jei jūs negalite rasti laivybos sąlygas jūsų šalyje.Prašome tiesiog susisiekite su mumis ir mes jums išspręsti šią problemą už jus.Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 7-30 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Žymos: gsm, SIM800C, mic už sąsiuvinis, sim900, xp juosta, sim800, pagal tinka juosta, arduino gsm, marmuro xiaomi grupė, ap grupė

Modelio Numeris GL865-QUAD

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų