Akcinė 70mai Brūkšnys Cam 4K A800S Built-in GPS ADAS 70mai A800S 4K vaizdo Kamera UHD Automobilių DVR 24H Stovėjimo Monitior SONY IMX415 140FOV

€85.62

€164.65

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sandėlyje N ew 70mai Brūkšnys Cam 4K A800S Built-in GPS ADAS 70mai Nekilnojamojo 4K Automobilių DVR Kamera UHD Kino kokybės Vaizdo 24H Stovėjimo Monitior SONY IMX415 140FOV

Kinija sandėlyje bus išsiųsti į 4K užsakymas iki 8, Vas.

Kad po 8-ojo, Vasaris bus išsiųstas 19 Feb dėl Kinų Pavasario Šventė.

Dual-Channel su žymiais Vaizdo Kokybė

Į A800S naudoja 7 sluoksnių aukštos kokybės stikliniai lęšiai su F1.8 diafragmos ir "Sony" IMX415 Jutiklis, kad procesas kadrus pristato vaizdus su daugiau aiškumo anf ryškumas.

(Pastaba: Galiniai Cam HDMI kabelis, ilgis: 5.5 M)

Super Aukšta Rezoliucija 4K UHD

Į A800S verčia ribas vaizdo kokybė su pramonės aukščiausios raiškos standarto--iki 4K Itin Aukštos raiškos apie 3840*2160P--teikiant neįtikėtinai aiškūs rėmai, kai jūs į kelionę.

Galingas Naktinio Matymo

Į A800S naudoja F1.8 diafragmos objektyvas su 3D DNR (Dinaminis Triukšmo Mažinimas) technologiją ir "smart" AI algoritmas sumažina vaizdo triukšmą.Tai suteikia A800S neįvykdyti mažai šviesos našumą, sukurti aiškius vaizdus per bet kuriuo paros metu arba, esant tam tikroms oro sąlygoms.Pažangūs Vairuotojo Pagalbos Sistemos (ADAS)

To ADAS bus aptinka savo aplinkoje ir naudoja balso perspėjimus, kad įspėtų jus, saugumo problemas.

Įmontuotas GPS

Stebi ir rodo realaus laiko kelionės duomenis, įskaitant laiką, greitis(km/h,mph) ir koordinates.Dainos tikslios vietos, įvykus avarijai, jei vienas turi atsirasti, labai svarbus pagalbos kelyje ir draudimo išmokų.

24 Valandų Priežiūra, Automobilių Stovėjimo Aikštelė

Nuolat stebėti, kai jūs asre toli.Built-in G-jutiklis gali aptikti staiga kokteilius ar susidūrimų, o jūsų automobilis stovi, ir bus automatiškai pradėti filmuoti, fiksuoti visus galimus incidentus.Jei avarinės vaizdo įrašą, brūkšnys cam bus pranešti jums balso per įspėjimo, kai jis pasuko atgal.

In-app Kontrolės & filmuotą Medžiagą Bendrinimo

Į 70mai App "palaiko tiek" iOS " ir "Android" sistemų,leidžia jums peržiūrėti ir atsisiųsti HD vaizdo įrašus realiu laiku per brūkšnys cam "Wi-Fi".Taip pat spynos, avarinis vaizdo įrašus į "Įvykio Failą" užkirsti kelią perrašyti.

Linijos Įrašymas

Į A800S naudoja loop įrašymo nuolat perrašyti loder filmuotą medžiagą, kad jūsų atminties kortelėje nėra paleisti iš vietos.Galite patikrinti bei atsisiųsti, įrašyti vaizdo įrašus, 70mai App.

70mai Aparatūros Komplektas

Už Automobilių Priežiūros Režimas

Užtikrina elektros energijos brūkšnys cam tęsti veiklą, kai automobilis stovi.

DIDELĖS IŠTVERMĖS 64GB Micro SD Kortelę NUPLAUKITE-1 U3 Max 100MB/S Skaityti TF Kortelę tik už 70mai 4K Brūkšnys Cam A800S.

U1(UHS-1) arba didesnis.NUPLAUKITE-1 U3 yra geriausias kostiumas 70mai 4K brūkšnys cam A800S

Atminties kortelė gali būti sugadinti ar susidėvėję po kartotinių ciklų perrašymui, ir tai gali turėti įtakos jos gebėjimas išsaugoti vaizdo ir vaizdo failus.

jei taip atsitinka, nedelsiant jį pakeisti nauju atminties kortelę.

*DIDELĖS IŠTVERMĖS UHS-I (U3) 64GB SD Kortelę, max iki 100 MB/s read, 45MB/s rašymas.

Skelbimas:

Naują akcijų A800 atvyksite vasario 6-osios.A800/RC06 yra pateikiama atskirai.Bet A800S bus galima tik visą rinkinį (A800S+RC06 tos pačios pakuotės).

A800 ar A800S bus išsiųsta atsitiktine tvarka, kai sprendimas yra priimtas, funkcija tarp dviejų versijų yra beveik tas pats, išskyrus procesorius, prašome kreiptis į paveikslėlį žemiau.prašome don, kad ji, jei proto!

DUK Common Klausimų:

Klausimas 1: 70mai Aparatūros Rinkinys: Kur galima rasti anglų kalba, Naudotojo vadovas, ir kaip įdiegti įrangą rinkinį?

Mes turime 70mai aparatūros montavimo rinkinys video padėti visiems 70mai vartotojams įdiegti 70mai aparatūros komplektas, štai nuoroda: https://youtu.be/bj1pymYvLuw

Galite patikrinti į anglų Aparatūros Rinkinys, Naudotojo Vadovas su šią nuorodą:

Klausimas 2: kas yra ilgis Galiniai Cam HDMI kabelis?

Galiniai Cam HDMI kabelis, ilgis: 5,5 M

APP Klausimų:

1 klausimas: Kaip gauti patvirtinimo kodą?

1. Kai kurių laiškų, negali gauti patvirtinimo kodą, tuoj pat, nes serveris nedelsiant.Patikrinimo kodą, turėtų būti gautas per 30 minučių.

2. Galite naudoti kitą el. laišką arba naudoti Facebook prisijungti tiesiogiai, jei registracijos patvirtinimo kodą, trunka per ilgai, gauti.

Aparatūros Klausimų:

1 klausimas: Kaip išspręsti automatiškai iš naujo paleisti problema

Dauguma automatiškai iš naujo paleisti problema kilo dėl elektros energijos tiekimo ar Micro SD kortelės, prašome pabandyti sprendimas žingsnis po žingsnio:

Žymos: cam brūkšnys, 70mai xiaomi, 70mai, Karšto Pardavimo, tv, 70may brūkšnys cam pro, vaizdo įrašymas, kamera ip wifi, tdk micro sd kortelė, vaizdo kamera

Baterijos Veikimo Trukmė NĖRA
Max Išorinė Atmintis 128G
Vaizdo Formatas mp4
Pikselių 800Mega
Chipset Gamintojas HISILICON
Sertifikavimo FCC
Ekrano santykis 16
Elemento Tipas Automobilių DVR
Baterija Built-in
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Jutiklinis Ekranas No
Kameros Rezoliucija 3840x2160
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
Specialios Funkcijos Wifi Funkcija
Video Kodas H. 264
Vaizdo Jutiklis SONY IMX415
Skaičius Objektyvai 2
Prekės Pavadinimas 70mai
Ekranas LCD
Ekrano Dydis 3"-5"
GPS logger NĖRA
Sąsaja Micro SD/TF
Kadrų Per Sekundę 30
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Kilmės KN(Kilmės)
OSD Kalba Ispanų
Originalioje Pakuotėje Taip
Peržiūrėti Kampas 105°-140°

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų