Už Xiaomi Redmi 4X Atveju 5.0 colių Naujas Prabangus Ultra-Plonas Minkštos TPU Odiniai Telefono Dėklai Xiaomi Redmi 4X4 X Pro Telefonas Krepšiai, Dėklai

€3.75

€7.06

-46 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PASTABA: Prašome perskaityti prieš pateikdami užsakymą, ačiū!!!

1. Jeigu jūsų bendra užsakymo suma yra mažesnė nei $5.00, mes nemokamas pristatymas per 4PX Singapore Post OM Pro, NR. stebėjimo už nedidelius užsakymus (pamatysite sklypo buvimo Kinijoje, nesijaudinkite apie tai, tai ne čia).

Jei norite, su stebėjimo, laivybos būdas, prašome pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket arba DHL ar UPS, tačiau ji bus išleisti daugiau pinigų už pristatymas.

2. Joks Ginčas, prašome : nereikia atidaryti ginčo per 60 dienų (Brazilija 90 dienų) , nemalonu, palaikom gerus verslo santykius, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

a.Jei Patvirtinkite Laikas artėja, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome kreiptis į mane (Kad Pranešimas arba Siųsti Pranešimą, kad Pirkėjas), manau, bus taikomas pristatymo dienos jums.

b.Jei praėjus 60 dienų (Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekės, prašome kreiptis į mane (Kad Pranešimas arba Siųsti Pranešimą, kad Pirkėjas), man bus grąžinti visą pinigų jums.

Už Xiaomi Redmi 4X Atveju 5.0 colių Naujas Prabangus Ultra-Plonas Minkštos TPU Odiniai Telefono Dėklai Xiaomi Redmi 4X4 X Pro Telefonas Krepšiai, Dėklai

Žymos: Xiaomi, "chanel" moteris, 4x atveju redmi, maišelis "chanel", už modernizuoti priekinės vaz 2109, atveju xaiomi, prabanga pakabukas kanalo, womens maišą prabanga kanalo, 4 atveju xiaomi redmi pastaba, "chanel"

Modelis 3 už Xiaomi Redmi 4X 4 X Pro Mobiliojo Telefono Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas už Cep Telefonu Atveju estojo Carcaso Telefono dėklas Telefoane Blizgučiai Atveju
Modelis 2 Naujas Prabangus Ultra-Plonas Minkštos TPU Dėklai Xiaomi Redmi 4X Dangtis
Stilius Elegent Verslo Mada Mielas Mielas Deluxe Derliaus
spalva Juoda,Pilka,Raudona,Tamsiai Mėlyna
Suderinamos Prekės Xiaomi
Tipas dėl Piniginės Atveju estojo Estojo Nešiojamų Kanalo Atveju Telefono Ruda
Laiką Rinkoje 2017 Nauja / Karšto Pardavimo
Modelis 1 Odiniai Telefono Dėklai Xiaomi Redmi 4X Dangtis
Prekės Pavadinimas mksup
sąlyga 100% Brand New
Statusas Sandėlyje
Suderinama Xiaomi Modelis Redmi 4X
Savybės už Hongmi Xiomi Caso nuostabus Xiaiomi Hong celular nešiojamų Xiamomi

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų