Nuotrauka užsakymą! Kryželiu rinkiniais,Siuvinėjimo rinkinių rankdarbiams ,11CT tirpsta Vandenyje drobė Namų Dekoro Tapyba, Augintinio Meilės Šeimos

€22.29

€39.80

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nuotrauka Pritaikymas Savo Reikmėms

Tinkinti savo kryželiu ir suasmeninti jūsų namuose

Produkto Savybės

Produkto pavadinimas: Custom kryželiu rinkiniai Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų Medžiagos siūlai: medvilnė&šilko Drobė spausdinimas: Didelio tikslumo Spausdinti Drobės medžiaga: 100% medvilnė Skaičius: 11ct

Pritaikymas Veiksmus:

1. Siųskite mums nuotraukas, nuotraukos, reikia high-definition; 2. Derėtis, nustatyti tinkamą individualų dydį, mes atsiųsime jums tinkas; 3. Vietą, kad po to, kai yra patenkinti atvaizdavimas; 4. Mes pradėjome kurti ir siųsti savo individualų kryželiu rinkinys. Laikas (laikas nuo projektavimo iki paleidimo transportas yra apie 3 ~ 7 dienų).

Gaminio Sudėtis :

1. Sriegis 2. 11ct Atspausdinta drobė 3. Įrankių rinkinys 4. Popieriaus brėžiniai

Dydžio Pasirinkimas

Nes skaičius kryželiu spalvos paprastai yra 30~45 poveikis modelis po siuvinėjimas yra baigtas, yra tikrai ne taip gerai, kaip originalios nuotraukos, o kartais ir modelis gali būti iškraipytas.Tai yra normalu.Tačiau, apskritai, modelis poveikis didesnio dydžio kryželiu yra geriau nei, kad mažesnio dydžio modelis.

Modelio Dydis Palyginimas

Patarimas: dydžių lentelės yra dydžio kryželiu modelius

Medvilninių Siūlų

Naudodamas originalias ekologines medvilnės Kinija, Kinija,Naudojant du kartus svilinimas technologija,Rafinuotas iš 18 procesus,pasiekti didelį tvirtumą, gerą blizgesį, ne išnyks,nėra lengva sukaupti puikios kokybės.

Šilko Siūlai

Šilko gija yra pagaminti iš medvilnės, piešimo, silikoninė alyva, didelis stabilumas dėl stereotipų ir dažyti,Su šilkinis blizgesys ir tekstūros,Ryškios spalvos, stiprų trimatis,galutinis vaizdas yra gyvas.

Atspausdinta Drobė

Naudojant pasaulyje pažangių didelio tikslumo įranga,Spausdinimas yra itin tikslūs,Absoliučiai jokio šališkumo,spalva yra aiški ir lengvai nustatyti.

Žymos: 150 pieštuko atveju, kryželiu, kryžiaus susiuvimo rinkinys siuvinėjimui stich granulių siuvinėti, canva kryželiu, siuvinėjimo nuotrauka, Kryželiu Rinkinys, kinijos kryželiu rinkinys, kinijos dažai, Custom Patch, canva tirpsta

Tipas Pakuotė
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Drobė Spausdinimas Didelio tikslumo Spausdinti
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Stilius kinų stiliaus
Produkto pavadinimas nuotrauka užsakymą
Rėmas No
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Naudoti Paveikslai
Medžiaga 100% Medvilnės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Gamybos vieta zhejiang, kinija

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų