Vasarą gryno šilko satino Camisole šilko kvėpuojantis pagrindo mažas tanktop

€11.36

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šilko audinys nėra geras elastingumas, tai kinų dydis, pleae atidžiai perskaitykite dydis informaciją, kai jums užsisakyti.daug spalvų, aš atnaujinti spalvą dažnai.Dydis: Ilgis: 53-58cm ( įskaitant petį) S: tinka krūtinė maždaug 80cm M: tinka biustas 86cm šoninis ilgis 35cm, visas ilgis 53cm( įeina dirželis)

L: tinka krūtinė

XL: tinka krūtinė

Pranešimas: kaip skiriasi spalva, gali būti iš skirtingų fabrikas, kai kurios spalvos, dydis etiketėje yra kinijos dydžio, kad lable L, S dydis, XL, M dydis, xxl, L dydis, xxxl už XL dydžio...kai kurios spalvos, dydis etiketėje pat, kaip aš rašau, S=S......aš atsiųsime tinkamo dydžio, kaip jums pasirinkti.

Žemiau spalvų dydis etiketėje L = s dydis, XL = m dydžio, tai reiškia, kad jei jūs nuspręsite m dydis, galiu siųsti dydžio etiketės XL, kad jūs, atkreipkite dėmesį.

Pastabos

Reali spalva prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos pavaizduota; tai gali būti dėl skirtingos monitoriai, apšvietimo ir pan.Pristatymas Metodas 1) Mes išsiųsti savo paketą per 3-7 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas. 2) įsitikinkite, kad informacija apie jūsų adresas yra teisingai prieš jūsų pirkti. 3) Pristatymo laiką: CPAM trunka apie 16~35 dienų.Mes dėkojame jums už jūsų supratimą apie tarptautinėje prekyboje.Mūsų pažadas, kad laivas jūsų paketinių labai greitai, bet mes negali būti atsakinga už vėlavimą į muitinės ar pašto streikus ir pan .Importo Mokesčių Muitų, skiriasi kiekvienoje šalyje, turėtų būti pareiga mokėti pirkėjas yra atsakingas už mokesčio mokėjimo.Politika

Mes stengiamės išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir kitiems klientams, jei turite kokių klausimų ar quires arba bet kokių klausimų, kuriuos reikia rūšiavimas, prašome susisiekti su mumis prieš atsiliepimus, per pranešimu arba e-paštu.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo ( darbo) dieną.

Ačiū.

NAUDA ŠILKO

Šilko gamtos hipoalerginės savybės atėjau būti labiau vertinama visame šiuolaikiniame pasaulyje.Šilko drabužiai, patalynė/patalynės yra didelis palaiminimas visiems alergiškiems žmonėms, kurie gali būti linkę į astmos, blokavo sinusų ar šienligę panašūs simptomai.Namas ir dulkių erkutės yra labai dažna priežastis, dėl alerginės reakcijos į namus.

Kad erkės mėgstamiausia vieta yra patalynė, tačiau lova erkių bus ar ne, negali gyventi šilko.

Šilko ir mūsų oda yra tų pačių rūšių Amino Rūgščių ir šios Amino Rūgštys yra atsakingos už atitolinti odos senėjimo.

Šilko įdarai būti sericin, baltymų, natūraliai esantys šilko.

Sericin yra plačiai taikyti farmacijos ir kosmetikos, pvz., žaizdų gijimą, biologinių klijų drėkina, nuo raukšlių ir anti-senėjimo.

Šilkas yra kvėpuojantis, ji reguliuoja savo temperatūrą, jis atvėsina, kai karšta ir šildo kai šalta.Tai puikiai tinka žmonėms, kurie kenčia nuo pernelyg didelis prakaitavimas, specialiai naktį.Šilkas taip pat buvo susijęs su pagalba plaukams išlaikyti drėgmę ir ją blizga

ir sklandžiai.

* Išmokos jautriai odai

* Padeda, išbėrimas, alerginis bėrimas, malksnos ir strazdas

* Šilkas yra priešgrybelinis * Pašalina nuovargį

* Skatina kraujo apytaką * Padeda ligoniams, sergantiems artritu,

* Antibakterinis (naudingas vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms)

* Šilkas atsparus pelėsiui ir miltligė

* Padeda per didelis prakaitavimas/karšto mirksi

* Neleidžia prarasti drėgmę iš plaukų

*Anti-senėjimo, raukšlių, Anti

* Stabdžių lova erkių

*Gali padėti palengvinti egzema

Skalbimo savo Šilko

Rankomis ar mašina, nuplaukite šiltu vandeniu, max 30 laipsnių C

Naudoti ne cheminis muilo ar švelnus plaukų šampūnas

Bet šarmo, vandens bus sunaudojama jūsų šilkas; šilko taps duller.Sugrąžinti blizgesį, pridėti 1 šaukštą baltojo acto į išskalaukite.Tai bus pašalinti šarmo

Nenaudokite KARŠTO VANDENS, DAUGIAU nei 30 laipsnių Temperatūroje.

NENAUDOKITE JOKIŲ CHEMINIŲ MEDŽIAGŲ.

Nenaudokite AUDINIO MINKŠTIKLIŲ (jie yra cheminių medžiagų).

MES NEREKOMENDUOJAME SAUSAS VALYMAS JŪSŲ ŠILKAS, LINAS.

CHEMINIS SAUSAS VALYMAS PADĖS SUNAIKINTI ŠILKO NAUDĄ.

Džiovinimo savo Šilko

Jei naudojate džiovyklė, programa jį subtilus ciklas ir sauso iki 75% sausos.Jei ji yra sausa visiškai raukšles bus sunku iš geležies.

Jei jūs ne sausas, sausas šešėlyje, SAUGOTI NUO SAULĖS.Saulė bus sunaikinti savo šilko

Raukšlėtis klausimas

Žymos: ŠILKO, medžiaga grynas šilkas, danc leotard, šilko plokštė viršų, žiūrėk, moterų bako viršuje, cami viršų, pj rinkinys, 100 šilko palaidinės moterims, blizgučiai viršų

Apdaila NĖRA
Viršūnės Tipas Camis
Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Elemento Tipas topai
spalva raudona,žalia,balta,rožinė,mėlyna
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga 100% Šilkas
Modelio Numeris 011
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Audinio Tipas Broadcloth

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų