Didelio tikslumo Skalės Valdovas T-tipo Skylę Valdovas Nerūdijančio Medienos apdirbimo Scribing Ženklo Linijos Gabaritas Dailidė Matavimo Įrankis #40

€13.15

€18.26

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš nerūdijančio plieno, skalė yra aiškūs ir tikslūs; Su CNC tvarkomi valdovas yra patogūs; vertikalus objektyvų žiedą riešutų yra pagamintas iš gryno vario.

2、Novatoriškas Dizainas: Nepriklausomai ir naujoviškas dizainas; valdovas yra skirta nustatymo ir žymėjimo medienos apdirbimo sudurti, ir jis yra patogus ir tikslus.Yra 200/300 / 400mm dydžių klientams pasirinkti.

3、Lengva Naudoti: valdovas yra tiksli, universalus ir paprastas naudoti.

4、Platus: Horizontalios linijos, vertikalios linijos, ilgas eilutes, trumpas linijos, lygiagrečios linijos, ir stačiu kampu, gali būti naudojamas kaip norim, atitinka visus reikalavimus, medienos apdirbimo ženklu.

5、Tiksli Operacijos: 1 mm, 0,5 mm, 0,25 mm kiekvienos skalės padėtis turi smulkių pažymėtos skylėmis ir su grioveliais, todėl operacija tikslesni.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Dydis: apie 200 mm / 300 mm / 400mm

Angos skersmuo: 0,5 mm

Tinka įdarui: 0,5 mm

Atstumas tarp kiekvieno skylę ir lizdas: 1 mm, 0,5 mm, o 0,25 mm

Pakavimo Sąrašas:

1 x T-tipo Ženklo Valdovas

Žymos: matavimo įrankiu dailidė, rankinių įrankių dailidė, nešiojamų dailidė valdovas, centras scriber, valdovas t, dailidė taisyklės, valdovas t tipas, vario žymėjimo matuoklis, profesinės stalių valdovas, kampas centro linijos raštininkas medienos

Modelio Numeris Masto valdovas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas VAHIGCY

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų