Cosplay Helovinas Drabužiai Mažai Raudona Jojimo Hood Pilis Kostiumas Karalienė Dress Kostiumai Festivalis Suaugusiųjų COS Drabužiai Tiktų Dovanų Šalis

€28.28

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto sudėtyje yra: suknelė + cape

S dydis: krūtinė 82, liemuo 72, sijonas ilgis 101

M dydis: krūtinė 86, liemuo 74, sijonas ilgis 102

L dydis: krūtinė 90, liemuo 76, sijonas ilgis 103

XL dydis: krūtinė 94, liemuo 78, sijonas ilgis 104

Pirkėjo pranešimą:

1. Po pateikiant užsakymą, jei jums rasti, kad stebėjimo informaciją matyti "nesugebėjimas pasiimti", prašome nesijaudinkite, logistikos informacija bus atnaujinama per 3-10 dienų.

-

2. Jei pastebėsite, kad logistikos informacija, rodo "pristatymas atšauktas", prašome susisiekti su mumis, mes patikrinti ir suteikti jums su naują tracking numerį.

-

3. Gavęs prekes, jei pastebėsite, kad produktas yra sugadintas, prašome nufotografuoti ir nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ją išspręsti greitai, arba vėl jį jums.

-

4. Jei negaunate paketą, per 60 dienų. (Brazilijos ir Čilės ir kt. 90 dienų), pakuotėje gali būti prarastas arba grąžinti kelyje ar dėl kitų muitinės priežasčių.Prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne ginčus.

-

5. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, kuri yra mums labai svarbi, ačiū!

Žymos: arabų princesė, suknelė, bigsize, sportinė suknelė, costum, suknelė karalienė, disquinho, suknelė mergaitei, promenadzie suknelė, suknelė juoda ilgai

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LEOSOXS
Simbolių HELOVINAS
Lytis Unisex
Modelio Numeris 202009010016
Šaltinio Tipas Atostogų
Sudedamosios dalys Galvos apdangalai
Specialios Paskirties Kostiumai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Rinkiniai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų