Kulka Vibratorius su USB Įkroviklio 10 Greičio Mini " G Spot Massager Moterų Dildo Vibe Klitorio Stimuliatorius Womanizer Sekso Žaislas Moteris

€6.36

€11.77

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

[Tikslumo Klitorio Stimuliacija] patarimas kulka vibratorius yra siauros krašto, kad dėmesys vibracijas savo clit, spenelius ir kitas jautrias vietas.Kai baigsite, žaisti aplink, galite naudoti plokščiu paviršiumi, siekiant padidinti vibracijos a quickie orgazmą!

[Galingas ir Tylus] Ta nuostabiai stipri clit vibratorius funkcijos 10 skirtingų parametrų.Tam, kad išlaikytų savo reputaciją discreetness, kad stimuliatorius motorinių yra beveik begarsis.Jūs galite lengvai naudoti jį namuose, bute ar net visuomenės vonios kambarys, niekam nežinant, ką jūs darote.

[Atsargus & On-The-Go] maža ir kompaktiška konstrukcija, kad kulka vibratorius vienas iš geriausių kelionių vibratoriai mes kada nors matė.Jūs galite lengvai pritaikyti jį jūsų rankinėje ar lagaminą, kur jums eiti.Vibe yra skirtos atrodo kaip daug, kaip vamzdį lippie, kaip įmanoma taip, jis tinka karto.

[Įkrovimo Daugiau Galios] Dabar su USB įkrovimo kabelis, įkrauti jūsų kulka yra net lengviau.Tiesiog prijunkite prie KOMPIUTERIO, nešiojamojo kompiuterio ar USB keitiklis 30 minučių mėgautis iki 1 valandos žaisti.Tai reiškia, kad jums gali imti greitai apgaulingos stiprumo.

[Vandeniui] spenelių vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui, todėl galite pasiimti jį su savimi beveik bet kur jūs einate - iš savo rytą dušo vėlai naktį panirti į baseiną ar kubilą.Vandeniui nelaidžios antspaudas taip pat daro savo naują žaislą lengviau valyti, nei kitų, nes jūs neturite jaudintis dėl vandens ištekėjimo viduje ir griauna ją.

Privatumas Garantuotas:

Mes diskretiška pakuotė, nepažymėta pakuotės, konfidencialus pristatymas.

Paketų Sąrašo:

1 x Vibratorius

1 x Krovimo Kabelis

Žymos: vyras papuošalų priemoka, dildo vyras, ekstra storio vibratorius, agurkas lytis, didelis belaidis vibratorius kiaušinių nuotolinio valdymo, vibe mes, vibrat, mažas vibrat, dildo vibratorius delfinas, dildo moteris

Modelio Numeris B2448
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas žmogus nuo
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas G-Spot
Nepadori Nuotrauka No
Dydis 85*24mm
Medžiaga ABS
Elemento Tipas Vibratoriai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų