Juodas ir Baltas Angelas Sparnų Nuotrauka Atspausdinta ant Drobės Abstraktaus Meno Sparnai Tapybos Sienos Meno Spaudinius Kambarį Namų Dekoro

€4.11

€7.20

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1. Kainos yra už vieną sklypą, kiekvienas dydis atitinka įvairių kainų ir skirtingos nuotraukos, prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti dydžių ir nuotraukas.

2. Visi produktai nėra jokių rėmų ar papildomų sienų, nuotraukos santykis bus reguliuojamas pagal dydį pirkote (šiek tiek suspaustas arba apkarpytos).

3. VISI produktai yra profesionaliai išspausdintas su priemoka dažai aukštos kokybės vandeniui matinis drobės, dažai, mes pasirinkti yra aukštos kokybės ekologišką pigmento rašalu, bet tai yra normalu, visos spausdintos produkcijos turi šiek tiek rašalo, kvapą.

4. Spalvos matote savo monitoriuje gali būti arti, kas spausdinama, tačiau dėl skirtingų monitorių spalvų kalibravimo, puikiai tinka negali būti garantuotas.

5. Kiekvienas plakatas rankomis skintos ir matavimo, gali būti klaida apie ±2 mm), kuri neturi įtakos montavimo poveikį.

Žymos: ugnies ir ledo sienos menas, nėriniai angelas sparnų sienų dekoras, angel wing meno, angel plakatas, neon angelas sparnų, angel dažai, tamsos angelas sparnų paveikslai, angel baby pelėsių, angelo sparnu, plakatas sparno

Yra Protingas Prietaisas No
Vidutinis Aliejus
Modelio Numeris YCLA
Originalus No
Tipas Drobė Spaudiniai
Forma Butas
Dalykai abstraktus
Rėmas No
Formos Horizontalus Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius abstraktus
Rėmelio režimu Neįrėminti
Paramos Bazės Drobė
Angelas sparnų meno tapybos Sparnai sienos menas, dekoravimas, tapyba
Technics Purškiamojo Dažymo
Medžiaga Drobė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų