1Pcs Veido Kramtomųjų Mokymo Kamuolys Silikono Kramtomoji Kamuolys Burną Jawline Žandikaulio Raumenų Formavimo Žandikaulio treniruoklis Sporto Plonas Veidas

€5.04

€5.93

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Žandikaulio exerciser leidžia jums naudotis dauguma savo vizualinio kūno dalys, nesvarbu, kur esate, be prakaitavimas gausiai.Pagalvokite apie tai, jūsų veidas yra pirmas dalykas, kurį asmuo žiūri, kai kalbasi su jumis.Jis buvo ekrane, ir, remiantis daugeliu tyrimų, pirmas dalykas, žmonės yra labiausiai traukia.Dauguma žmonių praleidžia valandas jų mokymo įstaigose, tai kodėl gi ne pasinaudoti jų veidus!

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: Vienas dydis

Spalva: Violetinė, mėlyna, juoda, raudona, pilka

Blue level 1 iki 40 svarų atsparumas

Violetinė lygis 2 50 svarų atsparumas

Black level 3 iki 60 svarų atsparumas

Savybės:

- Tai veido mankšta produktas, kuris gali padėti stiprinti ir tonas veido raumenis.

- Gauti aiškesnį veido ir suteikti savo jaunatvišką išvaizdą naują išvaizdą.

- Tai užtruks tik 10 minučių per dieną, norėdami pamatyti skirtumą.Po pakankamai mokymo, poilsio ir maistinių medžiagų, jūsų veido raumenys auga, kaip ir kitus raumenis!

- Ji yra labai rekomenduojama, kad jums pradėti nuo 1 lygio (mėlyna) ir palaipsniui įvesti 3 lygis (black), nes jūsų keičia apatinio žandikaulio raumenys turi būti įjungtas, o tampa stipresnis.

Naudojimo būdas:

1. Virimo, kai produktas yra virintas, visas produktas turėtų būti dedamos į verdantį vandenį.Palikti jį 15-25 sekundes.Tada nuplaukite produktą su karštu vandeniu.

2. Po prisitaiko prie dantų, varėna produkto 10-15 sekundžių ir išskalaukite karšto vandens, įdėkite produktą į dantis, ir tada švelniai paspauskite žemyn ant balto bite juostelėmis, kad jiems patogiausia forma.

3. praktika, tada jums yra gerai!Prašome sekti mūsų rekomenduojamas treniruočių tvarkaraštis, siekiant geriausių rezultatų ir sumažinti traumų riziką.

Pakuotė:

1pc x veido raumenų treniruoklis

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: veido mankšta, Žandikaulis, handaiyan gelis, naudotis žandikaulio, veido fitneso sveikas, kaukė burną, drėgmės spray, veido kramtomųjų, v veido kremas, jawline exerciser kramtyti

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SKUG51804
Prekės Pavadinimas HANDAIYAN
Medžiaga Silikono
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Sertifikavimo CE

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų