W49s Pastatytas Baterija 6 w, Didelės Galios Užpildymo, Šviesos, Fotografijos Lempa, Mini Led Užpildyti Šviesos Fotografijos Live Transliacijos

€8.12

€11.60

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Reguliuojamas ryškumas: Ši šviesa leidžia jums kontroliuoti apšvietimo pagal ryškumą nuo 10% -100% gauti apšvietimas tinka nustatymus.

2. Profesionalus apšvietimas: Kai darai nuotolinio darbo, vaizdo konferencijos, zoom skambučius, selfies, tiesiogines transliacijas, makiažo, fotografijos ir kt., tai leidžia lanksčiai sušvelninti šviesos ir gauti profesionalios apšvietimo efektai.

3. Ilgai veikianti baterija: built-in pratęstas baterija gali pateikti 120min apšvietimo.Ilgą transliavimo, galite įjungti šviesas į USB prievadą jūsų kompiuteryje ir paleiskite išorės galios neribotą laiką.

4. Suderinama įranga: Plačiai suderinamas su daugelio markių kameros.Mini vaizdo žibintai yra labai lengvas, tačiau suteikia puikią apšvietimo.

5. Patogus skaičius: Šis užpildykite šviesa yra šviesa ir mini, todėl galėsite jį pasiimti su savimi kelionės, šalių ir kt.

Aprašymas:

Užpildyti šviesos naudoja minkštą šviesą lenta dizainas, šviesa yra švelni ir ne apakinti, tinka gyventi transliacijos, makiažo, fotografijos ir kt.

Techniniai duomenys:

Ryškumo diapazonas: 10%-100%

Naudojimo laikas: 120~130min

Darbinė įtampa: DC 3.0 V

Galia: 6W

Vidutinė gyvenimo: 5000H

Spalvos temperatūra: 6500K

Ryškumas: 800LM

Apšvietimo kampas: 60 °

Apšvietimo atstumas: 5M

Baterijos talpa: 2000MAH

Skaičius lempos karoliukai: 49

Įkrovimo lizdas: Tipas-c

Produkto svoris: 90G

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 80MM*70MM*30MM

Pakuotė:

1* Built-in baterijos užpildykite šviesos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: pakabinti lempos, profesional photo light, baras led šviesos fotografija, lempa led, 3d dragon lempos, godox softbox, led, rinkinio foto studija, led varžtas, liemenėlė led

Prekės Pavadinimas ACEHE
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų