Zonan Tuya Wifi, Gsm Signalizacija Apsaugos Sistemos,1.8 TFT Spalvotas Ekranas Smarthome Belaidžio 433MHz Signalizacijos Kontrolės Programas "Android", "Ios"

€25.82

€36.88

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šis naujas signalas priimančiosios G20 turi visas funkcijas, kitus senus signalizacijos šeimininkai (pavyzdžiui, signalizacijos priimančiosios G12, G30 ir signalizacijos priimančiosios 103, 105, 106 ir kt.).

Dviejų tinklų metodai: GSM+WIFI * 2G(GSM)+WiFi signalizacijos sistema, palaiko kelis signalizacijos pranešimo kanalus, kaip APP stumti/ SMS/ balso telefonu... * Laiko sinchronizavimo funkcija per GSM/WiFi tinklo.

1、Pirmieji Naujausias Technologijas : Automotic Temperatūros Kompensavimas Technolog

1. Daugelis vartotojų pranešė, : Senas signalizacijos sistema, yra linkę klaidingai teigiami.Po mūsų analizė, pagrindinės priežastys yra šios: *Vasaros: Aukšta aplinkos temperatūra ir mažas kūno temperatūra. *Žiemą: Žema aplinkos temperatūra ir aukšta kūno temperatūra. 2. Atsakydama į minėtą situaciją, mes pridėjome automatinė temperatūros kompensavimo technologija, kad šis naujas signalas priimančiosios išspręsti problemą dėl klaidingo pavojaus signalo sukelia virš oro sąlygų ir žmogaus kūno temperatūros skirtumas.

2、Antras Naujausias Technologijas : Balso priminimas, kad durys ir langai yra ne uždaryti

1. Daugelis pirkėjų ataskaita: Jei durys ir langai, namas yra ne uždaros, senojo signalo priimančios bus tik stumti pranešimą į savo mobilųjį telefoną.Jei jis negali pažvelgti į savo telefoną, kai jis eina, jis vis tiek pamiršta uždaryti langus ir duris. 2. Reaguojant į tai, kas išdėstyta pirmiau, mes pridėjome naujų funkcijų, kad šis naujas signalas priimančiosios G20. Kai vartotojas neturi uždaryti durų ir langai: Signalo priimančios bus balso,ir sirena taip pat balso, priminti vartotojui uždaryti durų ir langų.

Specialus Pranešimas 1:

1.Šis naujas signalas priimančiosios G20 gali realizuoti taikant pirmiau minėtų dviejų naujų technologijų ,tik tada, kai tai yra suderinta su infraraudonųjų spindulių jutikliu P20 ir durys, durų ir langų jutiklis D30. 2.Kai tai naujas signalas priimančiosios G20 yra suderinamas su kitų infraraudonųjų spindulių jutikliai ir durų ir langų jutiklius, jis negali suprasti, taikant minėtus dvi naujas technologijas.

Specialus Pranešimas 2:

Papildomos šviesos juostą rodyti būsenos:Full-color Light Bar Darbinis Statusas

*Mirksi mėlyna greitai -- "WiFi" ryšys konfigūracijos Smart Režimas. *Mirksi bule lėtai -- "WiFi" ryšys konfigūracijos AP Režimu. *Mirksi raudonos greitai -- pora ar sniffer režimu. *Blingking geltona greitai -- Entry delay. *Blingking geltona lėtai -- Exit delay. *Blingking cyan lėtai-Kažkas aplankyti(Skambinti). *Kietosios cyan -- Namo ginkluoti. *Mirksi raudona lėtai -- Nerimą. *Žaliai -- Ginkluoti.

App nuotolinio valdymo, Wi-fi nemokamas stumti pranešimus, kuo paprasčiau, pigiau.

Su "Wi-Fi" sąrankos mygtuką, paprastas valdymas.Paspauskite mygtuką, žadintuvas priimančiosios mirksėti mėlyna greitai, ir įveskite "WiFi" ryšys konfigūracijos Smart Režimas. * G20 signalizacijos priimančiosios bus tiesioginis signalas pranešimą į savo "android" arba " ios " telefono per WIFI, kai ką nors pertraukos į savo namus, tuo pačiu metu garso sirena. * Taip pat galite nuotolinio valdymo pultelio signalizacijos sistemos per Tuya Smart App "arba" Smart Gyvenimą PROGRAMĄ.

Įdėkite SIM kortelę, Jūsų namuose yra visada po ranka:

Jei jūsų namuose nėra "wifi" arba "wifi" signalą nestabilus arba wifi maršrutizatorius, maitinimo išjungimas, galite naudoti gsm SIM Kortelė tinklo. * Įdėkite GSM SIM Kortelė, į G30 ir išsaugoti savo telefono numerį, kad skydas.Kai jutikliai būti užfiksuojamas, signalizacijos sistemos bus automatiškai skambinti ir siųsti SMS iš anksto nustatytas telefono numerius, tuo pat metu garso sirena.

Remti 11 kalbų meniu, balso operacija, pranešimas ir SMS signalo parametrai

* Remti 11 kalbą Ekrano Veikimą meniu ir balso pranešimą ir įspėjimo pranešimų:anglų, prancūzų, rumunų, italų, vokiečių, portugalų, olandų, graikų, ispanų, rusų ir Kinų. *( Pastaba : APP ir rankinis knyga tik anglų kalba šiuo metu.)

Darbo grafikas infraraudonųjų spindulių jutiklis ir durų ir langų jutiklis:

1.Šis naujas signalas priimančiosios G20 gali realizuoti taikant pirmiau minėtų dviejų naujų technologijų ,tik tada, kai tai yra suderinta su infraraudonųjų spindulių jutikliu P20 ir durys, durų ir langų jutiklis D30. 2.Kai tai naujas signalas priimančiosios G20 yra suderinamas su kitų infraraudonųjų spindulių jutikliai ir durų ir langų jutiklius, jis negali suprasti, taikant minėtus dvi naujas technologijas.

Žymos: gsm signalizacija, jutiklis wifi, pereiti tuya, signalizacijos secur, android apk, 240v signalizacijos, signalizacijos sistemos, apsaugos kameros namo, wifi gsm, gsm vielos, signalizacijos sistemos, signalizacijos namų "wifi", signalizacija gsm sistemos

Vartojimas
Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas Taip
Produkto pavadinimas 1
Slaptažodį Klaviatūra Taip
Signalo Priimančios Rezervinio Akumuliatoriaus
Sertifikavimo ROHS
Vaizdo sąsaja Taip
Radijo dažnis
Sirenos Išėjimas
Zonos Numeris 100
Dydis 173mm*108mm*19mm
Produkto pavadinimas 3
Prijungimo Tipas Belaidžio
GSM
Produkto pavadinimas 2
Signalo Tipas Programų Kontrolė
Maitinimas
Galia DC 5V
Veikimo temperatūra
Modelio Numeris ZONAN-G20
Rinkinio Sąrankos Durų/Langų Jutiklis
Išėjimo Numeris 100
Ginkluotę Tipas App
"Wi-Fi"
Prekės Pavadinimas ZONAN

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų