Raudona Mėlyna 2017 naują penkerių-pažymėjo žvaigždutė sunkiųjų vandenyje tirpus nėrinių audinys, aukštos klasės mados "PASIDARYK pats" 1.2 m drabužių audinio suknelė S0005

€14.41

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1、Audinio Kategorija: tirpsta Vandenyje nėrinių 2、Audinio Gamintojas: Lasui 3、Audinio Plotis: 1.20 m 4、Vieneto Svoris: 270 g/m

5、Audinio Apdaila: Penkerių-pažymėjo žvaigždutė , Tuščiaviduriai nėrinių,Savo laivų darbo ir laiko. 6、Audinio Spalva: raudona,mėlyna 7、Mažiausias Užsakymo Kiekis: 1 kiemas 8、Skatinimo: Dalyvauti visas nuolaidas mūsų parduotuvėje.

9、Audinio Funkciją: Drabužių Audinio/ PASIDARYK pats produktas, Medžiaga/ Drabužių Priedai Audinio.

10、Rekomenduoju Produktą: Suknelė, Visiškai suknelę, Apsiaustą, Cheongsam,nuotakos suknelė.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks mūsų prekes ir būtų patenkinti mūsų klientų aptarnavimo paslaugas.Bet teigiamo atsakymo, yra sveikintina, kai gausite prekes.Prašau, nepalikite mūsų, vidutinio sunkumo ar neigiamų atsiliepimų.Jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl tirpalo.Iš anksto dėkingi už jūsų supratimą.

Pareigos: Aukščiausios kokybės nėrinių tik daro, vestuvinės suknelės, vakarinės suknelė ir šydas, ir t.t.Taip pat gali būti naudojamas visų rūšių "PASIDARYK pats" produktų.

Spalva Spalvinimas: Paveikslėliai ir objektai bus šiek tiek šiek tiek spalvų skirtumas skirtingų kompiuterio ekrano.Jei yra neatitikimų tarp įvaizdžio ir konkretaus produkto, tikrasis produktas turi valdyti.Mes tikimės, kad jūs galite laikyti savo užsakymų atsargiai, jei negalite priimti spalvų šešėlių.

Žymos: y80, rizla, simca, salem, kilot, z800e, kurdistano, w26, gsxf, gixxer

Funkcija Vandenyje tirpus
modelis Išsiuvinėti
Neaustinių Technics Kita
Plotis 1.20 m
Medžiaga 100% Poliesteris
Tipas Nėrinių Audinys
Produkto Tipas Kitas Audinys
Stilius Kita
Technics Megzti
Megztas Modelis Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų