Reguliuojama Nugaros atrama, Diržas Laikysenos Korektorius Pečių, Juosmens Įtvaras Stuburo įtvaras Laikysena korsetas Korekcijos Vyrai Moterys

€8.36

€10.45

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes negalime suteikti jums su mažiausia kaina,Mes galime tik suteikti jums su geresnės kokybės.

Pasirinkite Odos draugiškas Aukštos kokybės Heath Kvėpuojantis Audinys ,Patogūs Dėvėti,Keisti savo laikyseną, Tiesiog Efektyvi.

Tikime mūsų gaminių kokybę, Jei jums rasti bet kokius kokybės problemas produktą, Jūs galite tiesiog pasinaudoti mūsų 60 dienų garantija.Mes pakeis jį arba duoti savo pinigus atgal.

Ypatybė:

Atgal integruotą paramą mpp yra stiprinama ir fiksuoto, diržas yra dviejų fiksuotų pilvo, peties dirželis yra ištemptas, peties yra ištemptas, pečių, nugaros ir juosmens yra prasidėjusios, balta apykakle ir studento bloga laikysena yra pataisyta, ir kuprius, yra išvengti, pagal individualų kūno sudėjimą Dėvėti kartą, rekomenduojama dėvėti 2 valandas per dieną, nereikia dėvėti, kai miega, tai atgal korekcija diržas-tai unikalus mūsų bendrovė, stilingas ir turtinga, gali būti dėvėti vyrai/moterys.

Prašome atkreipti dėmesį:

Prašome leisti 3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ir dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jus, kad.

Apie Laivybos:

· Mes usully siųsti jūsų sklype per 24 valandas po to, kai jūs užbaigti mokėjimo, išskyrus švenčių dienas.

· prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresą, jei norite pakeisti pristatymo informaciją, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po jūsų mokėjimas baigtas .

· Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo prekę arba parduotuvės VK ar Facebook.

· Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais ar paslaugomis,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti mums neigiamą komentarą ar atidaryti ginčų, mes padėsime jums išspręsti problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas po pardavimo.Jums nereikės Patirti Nuostolių.

Jūsų Teigiamus Atsiliepimus yra Geriausias Varomoji Jėga Mūsų Pažangą.

Apie gaminį:

· Mes patikrinome, kas prekės prieš siunčiant jį.Tačiau dėl nevaldomo tranzito faktorius,mes negalime pažadėti, kas bus pristatyta jūsų nurodytu adresu puikiai.

· Jei gavote brokuotą prekę, prašome susisiekti su mumis ir pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus,po patikrinimo, bandysime rasti sprendimą už jus.Ačiū.

· jei jums rasti savo sklypo prarado arba negauna jūsų sklype per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums grąžinti visą arba vėl.

Žymos: juosmens, monetos laikysena, lieti laikysena, juosmens atrama, pro laikysena, atgal kėdė parama, juosmens diržas, automobilių juosmens atrama, vyrų laikysena, juosmens pagalvė

Prekės Pavadinimas Sielenson
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Modelio Numeris SteelBD
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga Medvilnė, ABS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų