10Ft X15Ft Uodų Klaidą Vabzdžių, Paukščių Ju Barjeras Medžioklės Aklas Sodo Užskaita Apsaugoti Savo Augalų, Vaisių ir Gėlių

€13.88

€18.26

-23 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Daržovių, vaisių, uogų ar augalų gali būti taikomas ištisus metus nuo vynmedžių sodinimo iki derliaus nuėmimo.

Saugus ir veiksmingas barjeras apsaugoti jūsų įmonėje nuo vabzdžių, paukščių ir gyvūnų.

Medžiaga jaučiasi minkšta.Ploni megztiniai apsaugos

Lygūs virš lovos užtektų techninis už pasėlių augimą, palaidoti kraštus, ar saugu, vinys užtikrinti, nėra jokių tarpų.

Spalva: Balta

Medžiaga: polietilenas

Dydis: 3*4,5 m

Pakuotės Turinys:

1 * Vabzdžių ju

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pristatymas

· Nemokamas pristatymas bendras svoris-mažiau nei 2 kg per China Post " Oro Paštu.

· UPS,EMS,DHL,TNT, " FEDEX express yra taip pat availablel,bet mes numatytuosius nustatymus, naudokite Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai situacija.

Pristatymo Laikas

· UPS, EMS, DHL, TNT, "Fedex", DPEX express pristatymas paprastai trunka 5-7 darbo dienas, kurios priklauso nuo jūsų šalies.

· Kinija Paštu, Oro Paštu, dažniausiai trunka 10-30 darbo dienų, kad jūsų šalyje.Bet Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema kartais.

Grįžta Ir Garantija

· 1.7 dienų pinigų atgal / 2 savaičių keistis

· 2.Grąžinama prekė turi būti jūsų vardas ir pavardė, adresas, prekės, dienos, telefono, kaip jums sumokėjo, ir jei prašote grąžinamosios išmokos arba mainus.

· 3.Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kaina (be siuntimo išlaidas per

· 4.Kas grąžinimas turėtų būti pagrįstas įrodymais.

· 5.Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome pilną grąžinti ar išsiųsti prekes, jei mes išsiuntėme jums elektroniniu klaida, ar negavau jūsų prekių ar sugadintas tranzito metu

Apie chromatism

· Tai, ką jūs matėte nuotraukoje yra visiškai kas tai yra, bet dėl šviesos,vaizdo Kameros Efektai,ekrano rezoliucija ir kita priežastis, paveikslėliai ir objektai gali šiek tiek spalvų skirtumas, prašome natūra teikiama pirmenybė,nuotraukos, tik šaltinis.

Mokėjimo

· 1.Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo,ir visą savo apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas.

· 2.Mokėjimas yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas.

Pastabos

· 1.jei sklypas nereikia atvykti į 60days(rusijos Federacija 90days) mes siūlome visa grąžinamoji išmoka.taigi, prašome donot atidaryti ginčų, iki to laiko, jei paketas donot atvykti;

· 2.Prašome patikrinti visą informaciją (pvz., dydis,spalva,kaina,pakuotės ir kt.) prekės jums reikia, kad prieš pateikiant,

· 3.Mes priimame grąžinti prekės, jei jums nepatinka tai, kai gauna,bet reikia sau leisti grįžti laivybos mokesčiai.

· 4.Atkreipkite dėmesį į stebėjimo informaciją galima stebėti 3-10 dienų po išsiuntimo.Taip ne nerimauti apie stebėjimo informaciją coundn negali būti tikrinamas prieš laikotarpį,tai yra normalu.

· 5.Mes nuoširdžiai sveikiname pardavėjo,didmeninės arba lašas laivybos pardavėjas vieta masės, kad pas mus,mes jums šviesus kainą.(Jei galite pateikti užsakymą,jį sumokėti po galime koreguoti kainą. )Ir mes taip pat priimame OEM užsakymus.(Jei turite savo stilių produktų,prašome siųsti mums savo dizaineris info,mes galime padaryti už jus.)

· 6.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Žymos: stiprus, sodas, neto, aklas palapinė, grynieji augalų, tinkleliai nuo vabzdžių stogo langą, paukščių tinklai, sodas, akių augalų, sodo ju didelis, paukštis, net žalia, nailono balandžių ju, kruša ju

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų