EasySMX KC-8236 Belaidžio Kreiptuką Valdytojas Gamepad For PC Win 7/8/10 Android TV/TV Box PS3 Vibracijos Chargable Gamepad

€20.57

€27.43

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

【Universalus Suderinamumo】EasySMX KC-8236 Belaidžio Žaidimų Valdiklis palaiko PS3, PC, Android telefonai ir tablečių, ir ji yra suderinama su "Windows XP" / 7/8/10 ir "Android" 4.0 arba aukščiau. 【Bevielio Ryšio】10m(32,8 pėdų) ryšiai spektras apima gyvenamasis kambarys ir miegamasis.Jokių laidų, jokios netvarkos, jokių rūpesčių.Tik be laidų prisijungti prie jūsų prietaiso, ir gauti prie žaidimų. 【Dviguba Vibracija】Nesimetriškas linijinis variklis pateikti jums centre veiksmų, suteikiant jums svaiginančius žaidimų patirtis su multi dydis vibracija. 【Ergonomika】neslidžios rankenos yra skirtos pagerinti stabilumą.Tas įdubimas ir tekstūra paviršius kreiptuką tinka pirštais snuggly ir užkirsti kelią lapelius intensyvaus žaidimai, suteikia jums visišką kontrolę. 【Baterijomis,】 belaidžio žaidimų valdiklis turi integruotą ličio bateriją, ir jis yra protingas miego funkcija, padidinti akumuliatoriaus efektyvumą.Jis ateina su 18 mėnesių garantija.

Prijungimas prie KOMPIUTERIO

1.Įdėkite USB imtuvą į vieną laisvą USB prievadą jūsų KOMPIUTERYJE.Kai visi šviesos Diodai išjungti, paspauskite Home Mygtuką vieną kartą, norėdami įjungti gamepad, ir ji vibruoti, kai ir 4 Led, bus mirksi, nurodant,ji bando užmegzti ryšį su jūsų KOMPIUTERIU.Kai LED1 ir LED2 likti, tai reiškia, kad ryšys yra baigtas ir gamepad yra Xinput režimas pagal nutylėjimą. 2.Paspauskite ir laikykite Home Mygtuką 6 sekundes ir 4 Led pradės mirksėti.Kai LED1 ir LED3 lieka ,tai reiškia, kad gamepad yra Dinput režimu . 3.Į Dinput režimu, paspauskite HOME Mygtuką vieną kartą, norėdami įjungti Dinput skaitmenų režimą, ir LED1 ir LED4 liks, kuri bus sukeisti funkcijas D-pad ir kairę stick.Vienas kompiuteryje yra keli žaidimo valdikliais.

Prisijungimas prie " Android TV Box

1. Įdėkite imtuvas TV Box.Kai visi šviesos Diodai išjungti, paspauskite Home Mygtuką vieną kartą, norėdami įjungti gamepad, ir ji vibruoti, kai ir 4 Led, bus mirksi, nurodant, jis bando prisijungti prie TV Box. 2.LED3 ir LED4 nuolat, nurodo, kad ryšys yra padaryta, ir gamepad yra "Android" režimu.Jei ne, nuspauskite HOME Mygtuką 6 sekundes, kad jį gauti.

Žymos: žaidimas ir dūmų ps4, klaviatūros mechan, lqs žaidimų pelės, cronus, titano kalba, gamepad "windows 7", Kontrolės, kreiptuką ps3, "ipad " pro", žaidimas nintendo jungiklis

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas easysmx
Pakuotė Taip
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Gamepad 01 gamepad for pc win10
Gamepad 02 gamepad android TV Box
Gamepad 03 PS3 Gamepad
Modelio Numeris KC-8236
Tipas Gamepads
Sąsajos Tipas USB

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų