Vyrai Maišelį Kovos vagystės Kuprinė Berniukas, ant Nugaros Koduojama Spyna USB Įkrovimą, Ausinių Sąsaja Nešiojamą kompiuterį Vyrų Kelionės Maišelį, Kuprinę, Kuprinės

€26.09

€40.77

-36 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vyrai Maišelį Kovos vagystės Kuprinė Berniukas, ant Nugaros Koduojama Spyna USB Įkrovimą, Ausinių Sąsaja Nešiojamą kompiuterį Vyrų Kelionės Maišelį, Kuprinę, Kuprinės

Krepšys yra su USB port ( ateiti su USB kabeliu ) , tačiau neturi jokios galios.Jei mokestis už mobilųjį telefoną, ji turi papildoma galia bankas, pls pastaba.

Savybės:

1. Kovos vagystės koduojama spyna ( originalas slaptažodžius kodą 000, jūs galite nustatyti sau slaptažodžius po gauti maišelį)

2. USB ir ausinių sąsaja, Moible telefoną galima krauti ir lengvai.

3. Lare Gebėjimus ir padėti prekes tvarkingai.

4. Funkcija kišenės ne reversas

5. Tvarstis dizainas

6. vandeniui medžiaga

Dydis ir gaminio informacijos:

Pastabos: dydžiai matuojant ranka, 1-3cm klaidos yra normalu.

spalvos:

Produktai, kuriuose yra:

Duomenys rodo:

Apmokėjimas:

Priimti sąlyginio Deponavimo ir banko pavedimu.

Vežimą:

Visos užsakytos prekės bus išsiųstas į jūsų laivybos adresas (prašome patvirtinti savo adresą, prieš patvirtindami užsakymą) per 3 dienas, gavus apmokėjimą.Mūsų laivybos partnerių yra Kinija Paštu, Oro Paštu, EMS, UPS, DHL, " Fedex, TNT ir t.t.Prašome pasirinkti vieną iš, laivybos tarnybos norite.

Garantija:

Mes esame laimingi, pakeisti sugedusią prekės.

Grąžinimo Politika:

jei bet rasti daiktai yra nekokybiška, jūs esate daugiau nei kviečiame susisiekti su mumis grąžinti per 7 darbo dienas po krovinio pristatymo.Kadangi vertė drabužiai paprastai yra gana didelis, palyginti su laivybos kaina, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte imtis nuotrauką su trūkumais elementus ir mes galime tiesiogiai kompensuoti tuos pačius elementus kitas jūsų užsakymą.

Atsiliepimai:

aš .Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti mums gerų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų drabužius ir klientų aptarnavimo.

ii .Mums rūpi mūsų vertingų klientų , jeigu yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ir suteikia mums galimybę išspręsti problemas.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Žymos: dulkių siurblys vorwerk, Nešiojamojo Kompiuterio Kuprinė, stabdžių vagis krepšys, mlitary nešiojamojo kompiuterio kuprinė, Kuprinė, didelis oro kelionės krepšys, Kuprinės, kuprinė moterims, nešiojamojo kompiuterio kuprinė, krepšys vyrų pečių

Medžiaga Funkcija Atsparus vandeniui
Lietaus No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Modelio Numeris 6016C
Elemento Tipas Kuprinės
Spalvos
Daugiafunkcį Kovos Vagystės
Lytis Unisex
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Pavadinimas pėstininkų paketą, atgal, maišas
Pamušalas Poliesteris
Kišenės
Talpa Žemiau 20 L
Naudojant Vietų verslo, kolegijos, kelionės, laisvalaikio
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Stilius Atsitiktinis
Apdaila užrakto
Kuprinės Tipą Softback
naudodamiesi žmonių Vyrų, Moterų, Studentų
Savybės USB, ausinių sąsaja, kodinės spyna
Modelio Tipas Kietas
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Išorinis NĖRA
Technics Daugiafunkcį

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų