Retro Moterų Medienos Žiūrėti Top Brand Unikalus Mažai Dial Kvarcinis Laikrodis Ponios Suknelė Mediniai Bangle Žiūrėti Aplinkai reloj mujer

€17.03

€24.69

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

100% natūralaus Medžio: Tai šaltinių savo laikrodžiai iš tvaraus medienos medžiagų, ir šis laikrodis yra pagamintas iš originali zebra medienos.Nėra kenksmingų cheminių medžiagų, dažų buvo naudojami.Kas jums yra visiškai natūralus kreminės spalvos su tamsiai rudos spalvos dryželiais primenantys zebra interneto juostelėmis.

Nesenstantis Ir Unikalus Stilius: Kodėl atsiskaityti už įprastą atrodo, kai jūs galite turėti savo atskiras stilius?Šis laikrodis turi realius grūdai, kurie suteiks jums gaivus išvaizdos ir itin paprasti vibe.

Reguliuojamas Juostos Ir Lankstymo Sagtimi Medienos Riešo Žiūrėti: Jūs galite lengvai keisti watchband, kad tilptų jūsų riešo.Lankstymo Užsegimas labai patogus paimti ir išjungti, kartu spausdami sagtį, ji gali veiksmingai užkirsti krenta atsitiktinai.Jei norite pakeisti dydį juostą, galite naudoti įrankį, į imtis išjungti mygtuką ir pakeiskite jį taip, kaip norite.

Judėjimas: Kvarcas judėjimas veikia baterijos energijos šaltinis, kuris siūlo ilgalaikį naudojimą iki 12 - 25 mėnesiai.Kvarco kristalas vibruoja ne nuosekliai norma ir reikalauja, nr. likvidavimo nuostolius, kurie garantuoja s tikslius rodmenis kiekvieną kartą.

Dovana: Šis laikrodis yra su gražią dovanų dėžutę ir yra puiki mama, draugės, draugės, žmonos, draugų, verslo partnerių ir kitų moterų.

Savybės:

100% Pobūdžio Medienos Atveju

Judėjimas: Kvarcas

Band Medžiaga: Zebra Medienos

Dial Lange Medžiaga: Stiklas

Byla Medžiaga: Zebra Medienos

Grupė Užsegimas: Sulankstomas Užsegimas su Saugos

Ciferblato Skersmuo: Apytiksl. 3.2 cm

Byla Storis: Apytiksl. 1.2 cm

Juostos Plotis: Apie. 1.9 cm

Pranešimas: laikrodis yra pagamintas iš natūralių Zebra Medienos ir yra suvynioti rankų, todėl jis gali turėti tam tikrų gamtos griežtas linijas ir keletą trūkumų.

Pakuotės Turinys:

1 x Medienos Žiūrėti

Žymos: damski zegarki, bangle bohemijos, damskie zegarki, zegarki damski, vincero žiūrėti, zhenshecai, acier inoxydable, akmens žiūrėti moterims, Mazgas, 40mm vyrai žiūrėti

Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Bylos Medžiaga Medinės
Byloje Formos ROUND
Stilius Mada & Atsitiktinis
Grupė Medžiagos Tipas Medinės
Prekės Pavadinimas YISUYA
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Byla Storis 12mm
Judėjimas KVARCAS
Ciferblato Skersmuo 32mm
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris Moterų Medienos Žiūrėti
Juostos Ilgis 22.5 cm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Funkcija NĖRA
Juostos Plotis 19mm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų