DUOMENŲ VARLĖ Minkšto Silikono Atveju Apsaugos Nintendo Jungiklis Lite rankenos Oda, Korpuso Rankena Žaidimo Kortelės TPU Apsauginis Dangtelis

€4.03

€7.74

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko HD Išvestis

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį?Manau, atsakymas turi būti!Mūsų dizaino filosofija prasideda nuo tendencijos ir tendencijas kartus, ir plačiai priima nuomones klientams pristatyti šį valdymo rankena visiems!

Odos Lipdukas Nintendo Lite Jungiklis

Naudojant pirmaujančių ryškių spalvų vinilo spausdinimo technologija.Įbrėžimams Atsparus Ilgam naudojimui Nintendo Jungiklis Lite ir paprasta operacija.Įvairių modelių pasirinkti, madingi ir ypatingas.Tai puiki dovana draugams ir šeimos nariams! !!

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick.Tai gali pakeisti jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!Jūs galite pakeisti Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con " Valdiklį.

Minkšto Silikono Atveju, Apsauginės, Skirtos Nintend Jungiklis Lite

Silikono atveju, apsauginis dangtelis, ir anti-rudenį dangtelis yra specialiai skirtas Perjungti Lite.

Paviršiaus apdorojimas,Itin Plonas ir Lengvas

Su neslidžiais silikono mova yra patogūs liesti ir nėra lengva dulkių.Medžiaga yra minkšta, atspari purvui, trinčiai, slydimo, kritimo, minkštas ir patogus.Pagamintas iš aukštos kokybės TPU medžiagos, tokios kaip gelis, gumos, silikono, jis yra patvarus ir stilingas, stiprinti natūralią išvaizdą ir dizainas.

Compatble su

Silikono mova yra Nintendo Jungiklis Lite konsole.Visi gabalai tinka visiems mygtukams ir skyles ant savo Nintendo Jungiklis lite, kuri geriau apsaugoti savo žaidimų konsolės ir lengvai atlikti savo Jungiklį Lite konsole.

Tiksli Ir Išsami Apsauga

Šis produktas suteikia visišką apsaugą pagrindinės konsolės ir gamepad apsaugoti jūsų įranga iš kasdienio įbrėžimai, įbrėžimų, lašai, smūgių, dulkių ir pirštų atspaudai.

Rankena ant nugaros, lengvai rankena

Šis produktas yra minkštas, amortizuojantis silikono produkto.Geriau apsaugoti fiuzeliažo nuo įbrėžimų ir purvo.

Lengva Įdiegti

Būsto yra lengva įdiegti ir jūs galite lengvai pašalinti, kai jūs įtraukėte Saldus lite jūsų kišenėje, ar jūs galite palikti atveju be jį pašalinti.

Paketas Apima

1PCS Silikoninis Apsauginis Dangtelis arba 1PCS Silikoninis Apsauginis Dangtelis+Grūdintas Filmas+2vnt Kepurės

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.dazasvydziomusiai.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties!Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

Nešiojamas Kietasis Apsauginiai Saugojimo Atveju Nintendo Jungiklis

Mažos ir didelės erdvės yra skirtos, kad tilptų valdytojai ir kiti susiję priedai.Ji negali atsispirti žalą įjungti valdiklio dėl išorinės jėgos (force majeure.Svarbiausias dalykas yra tai, kad jis yra atsparus smūgiams ir vandeniui funkcija!

Žymos: nintendo jungiklis sticket, odos jungiklis, baterija e58, rcm jig nintendo jungiklis, atveju jungiklis, data varlė, joycon apsaugoti, X03, NINTENDO JUNGIKLIS, varlė skrybėlę

Funkcijos 3 Nintendo jungiklis LiTE priedų
Modelio Numeris ZXX1023RTTLBHK
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Savybės 4 Raštas nintendo Lite jungiklis
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Funkcijos 2 Atveju Nintendo Jungiklis NR LiTE
Funkcijos 1 Už Nintend Jungiklis Lite Mini Atveju
Modelis Už Nintend Jungiklis Lite
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų