Visiškai Naujas Originalus laptopo CPU ventiliatorius HP Pavilion DV6-7000 DV7-7000 CPU Aušinimo Ventiliatorius Aušintuvo DFS481305MC0T FBAV Aukštos kokybės

€5.68

€6.17

-7 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba:

PRIMINIMAS: Prašome patikrinti savo CPU Ventiliatorius ir palyginti ją su mūsų sąrašas, nuotraukos, siekiant užtikrinti, kad tai yra elementas, kurį reikia.Informuojame, kad, naudojant jūsų nešiojamojo kompiuterio modelis ir Ventiliatorius dalies numeris nėra pakankamas pagrindas nustatyti tinkamas pakaitalas.Tai yra todėl, kad šis punktas yra suderinami tik KAI kurie modeliai serijos nešiojamas modelių, išvardytų šiame sąraše.Dar kartą, įsitikinkite, kad patikrinti savo senas gerbėjas ir palyginti ją su mūsų sąrašo foto prieš jums pirkti šią prekę.Jei turite kokių nors klausimų prašome nedvejodami kreipkitės į mus prieš perkant.Mes būtume laimingi galėdami padėti jums.Ačiū.

Aprašymas: Suderinama Modelis DV6-7000 DV7-7000 Serijos Originalas Ar Fake 100% Originalus Būklė Brand New 180 Dienų Garantija

Produktų Nuotraukos:

Mokėjimai Ir Pristatymas

Mes bus išsiųsti per 3 dieną po apmokėjimo,Jei nenorite gauti produktą, laiko ar produktas yra prarastas, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.jei gavote neteisingą produkto ar nekokybiška prekė, pardavėjas yra atsakingas už visus mokesčius, susijusius su grąžinimo.

Visus produkto, apima nemokamą 45 dienų garantija!Galioja nuo gavote produktus.

Esame profesionalus Nešiojamas Plokštę tiekėjas mes turėjome labai stonger paketą, siekiant apsaugoti produktą.

Grąžinimo politika, ir Garantija

Prašome negrįžta visus daiktus be leidimo numeris arba kitų instrukcijų iš mums.Visus paketus, kurie yra išsiųsti be mūsų žinios bus atsisakyta ir nėra pakaitalas bus išduotas.

Neteisingas punktas užsisakyti arba ne sugedusią dalį grąžina nebus sumokėti grįžti krovinių.Grįžo daiktai bus išbandyta ir patikrinta.Jei nustatoma, kad sugedęs, tada pirkėjas bus informuojamas pakeitimo ar grąžinimo galimybės.

Visi produktai pažymėti su garantija ženklas ir bandymas etiketė.Produktus, bet grįžo be mūsų garantija ženklas ir bandymas etiketės, bus atmesti kaip ne mūsų dalys.

Atsiliepimai

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus palikta automatiškai, kai tik gausime jūsų mokėjimą.

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų.

Jei turite klausimų,, Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums priimtiną atsakymą.

Parama

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes sprendžiame problemą, jums!

Mes atsakymas laiškus metu .Prašome leisti iki 48 valandų mums atsakyti.Visus laiškus būtų atsakyta!

Jeigu negaunate atsakymo, prašom siųsti savo elektroninio pašto adresą.Kartais Spam filtrai kelią laiškus iš tinkamai pristatyti.

Jeigu negaunate atsakymo, po antrojo prašymą, prašome pateikti alternatyvų elektroninio pašto adresą, kad mes galėtume spręsti.Niekas KADA nors ignoruojami!

Žymos: kipo cpu ventiliatorius, 200 ventiliatorius, p4 jungtis, amd cpu aušintuvas, oro aušintuvas lga 2011, kietas cpu ventiliatorius, amd procesorius, aušintuvas cpu argb, aušintuvas cpu aušintuvas, aušintuvas cpu

Triukšmo Silent
Heatsink Medžiaga Plastikiniai
Oro Kiekis 28CFM
Prekės Pavadinimas Reboto
Pakuotė Taip
Ventiliatoriaus Dydis 70x70x15mm
Galia 2,5 W
Prašymas Procesorius
Suderinamas PROCESORIUS "Intel" ir AMD
Maitinimo Sąsajos 4pin
Ventiliatorius Gyvenimo 40000 val.
Tipas Ventiliatorius
Guolis Lydinio Guolio
Linijos 4 Eilučių
Modelio Numeris DV6-7000 DV7-7000
Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės 3000RPM

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų