DC5.5 APP " 18 in 1 USB 3.0 testeris dc digital voltmeter galia banko įkroviklio įtampa srovės ammeter detektorius metrų ir rinkiniai

€14.95

€18.69

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

--DC5.5/USB3.0/Tipas-C HD Spalvotas Ekranas 6-Bitų Didelio Tikslumo Ekranas UD18 "Bluetooth" Skaitmeninis Matuoklis-

Tai yra naujas produktas!Spalvotas ekranas!"Bluetooth"! 8 sąsajas!Parama USB, Tipas-C, DC5.5, micro USB.Jis gali matuoti įtampos ir srovės pokyčių per operaciją/įkrovimo procesą įvairių DC keitikliai, tokių kaip mobilieji telefonai, nešiojami kompiuteriai, staliniai šviestuvai, maršrutizatoriai, set-top boxes, ir t.t., ir gali būti analizuojami naudojant "Bluetooth" į savo mobilųjį telefoną!

Parametrai: Nuotolinio parametrų (Prašome paspauskite mygtuką, norėdami stebėti, nustatymo parametrai UD18 priimančiosios mirksi, paspauskite šį mygtuką kelis kartus ciklo parametro) +/- : Nuotolinio kompiuterio sąsaja perjungimo ir vertė to ir atimties valdymo mygtukai Patvirtinti: nuotolinio kompiuterio ekraną apversti ir nustatymo parametras patvirtinimo ir vertė clear " mygtuką!

--6-Skaitmenų Didelio Tikslumo Matavimo Ekranas --

ATORCH naudoja profesionalios priemonės atrankos grandinės įtampos ir srovės elektros matavimo tikslumas siekia 0.00001

--DC5525 & DC5521 Produkto Vertinimo --

Per UD18 testeris, galite patikrinti, nešiojami kompiuteriai, automobilių avarinis maitinimo šaltiniai, maršrutizatoriai ir kitų DC produktų, stebėjimas realiu laiku srovė, įtampa, galia, pajėgumas, galia ir kitos valstybės nemokamai!

--Belaidžio "Bluetooth" Duomenų Matavimo --

Per "Bluetooth" funkciją mobiliajame telefone, PROGRAMĖLĖ, "Bluetooth" ryšio poros gali būti realizuotas, ir įkrovimo būseną, srovės, įtampos, galios, grafų ir kitų matavimo duomenis galima žiūrėti realiu laiku.

--Multi-funkcija sąsaja bandymo --

Šis prietaisas gali išbandyti įvairias USB ir Tipo C, DC maitinimo ir kitų skaitmeninių produktų

--Multi-ekranas, matavimo sąsaja --

Paspaudus mygtuką, įjunkite skirtingi vertinimo sąsajas, bandymo srovė, įtampa, energijos, laiko, talpos, galingumo, temperatūros ir kitų duomenų patikrinimus, ir gali nustatyti full power off, įkrovimo laikas, per srovės apsaugos nuo viršįtampio apsauga, žemos įtampos apsaugą ir kitas funkcijas. visiškai apsaugoti savo įkrovimo produktus

-- ekrano 360° sukimosi --

Keturių pusių rotacinė trafaretinė 360° gali skaityti matavimo duomenis bet kokiu kampu

- gali bandymo temperatūra (ne includ temperatūros zondas) --

Į UD18 testeris gali būti prijungtas prie išorės temperatūros jutiklis, kuris gali matuoti skirtingų temperatūrų (Pastaba: Šis produktas nėra temperatūros jutiklis, galima įsigyti atskirai)

--Dvipusis dabartinė --

Šis naujoviškas išbandyti, ar ji yra tiesioginė srovė arba pakeisti dabartines, galima išbandyti.

--Tikslumo Analizė--

UD18 testeriai yra kalibruoti, didelių įranga, įtampos ir srovės tikslumo palyginimas

--Produktų ekranas--

Pakavimo Sąrašas

DUK

Jei susidūrėte su PD (Tipas c) or (USB-C) įkrovikliai neveikia, prašome nesijaudinkite, prašome kreiptis į mūsų pateiktas instrukcijas, kad išspręsti jūsų problemą!

Žymos: matuoklis usb, ac ampermeter, testeris usb, baterija automobilių testeris, skaitmeninis matuoklis voltmeter, didelis ammeter, kabelis usb voltmeter, lux matuoklis, skaitmeninis multimetras profesinės testeris, testeris

Modelio Numeris UD18 ATORCH
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Matmenys 75*70*15MM
Prekės Pavadinimas ATORCH
Maitinimo Šaltinis DC
Darbinė Temperatūra -10-60Degrees
Tikslumo Klasė 1% (Programinės įrangos kalibravimo tec
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų