Dantų Ortodontinis Dantų treneris/Myobrace T4A 2 Etapas Treneris Derinimas/MRC Ortodontinis Trainer T4A Raudona

€54.34

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dantų Ortodontinis Dantų treneris/Myobrace T4A 2 Etapas Treneris Derinimas/MRC Ortodontinis Trainer T4A Raudona

DIZAINO SAVYBES T4A™ 1 ETAPAS

1. Aukštos pusių - vadovas išsiverždavo ilčių.

2. Kalba tag - traukinių liežuvio sėdėti burnos stogo, gerinti myofunctional įpročius

3. Dantų aligners - skleisti šviesą, jėgą, dėl netinkamų dantų.

KAIP T4A™ 1 ETAPAS DARBAI

Į T4A®

Į T4A™ yra kaip T4K®, bet skirtos nuolatiniam dentition.Ji turi aukštojo pusių šunų regione suderinti išsiverždavo ilčių ir distalinės baigiasi ilgiau, kad tilptų antra molars.Derinys labial lankai ir dantų kanalus su 2 etapo kietumas, poliuretano medžiaga, duoti gerą derinti priekinių dantų.Į Myofunctional Poveikio™ " taip pat retrains burnos raumenimis, todėl idealiai tinka saugojimo ir nepilnametis atkryčio atvejų.Į T4A™ yra pagamintas iš poliuretano ir yra dviejų versijų - 1 Etapas (minkštesnė redakcija) ir 2 Etapas (sunkiau versiją).

T4A™ 1 Etapas (Nuo)

1 Etapo T4A™ (juoda arba skaidrus) yra minkštesnė medžiaga su lanksčiai prisitaikyti prie netinkamų priekinių dantų.Kai naudojamas, šviesos jėgos yra taikomas priekinių dantų, padėti jų derinimą į teisingą arkos formą.Į T4A™ 1 Etapas taip pat gali būti naudojami vienu metu su konkrečių arch plėtros prietaisai.Papildomi tarpai per gomurio srityje, reiškia, kad ji gali būti naudojama su SULENKTA VIELOS Sistemos™ (BWS™) ir taip pat MRC tai Myolay™ arch-raidos sistema.

Kartu su myofunctional įprotis korekcija T4A™, šių šviesos pertrūkiais jėgų gaminti dantų derinimas patobulinimai per 3-6 mėnesius.

T4A™ 2 Etapas (Apdaila)

2 etapas T4A™ (raudona) yra tos pačios konstrukcijos, bet padaryta sunkiau medžiaga išleisti daugiau jėgos, dėl priekinių dantų.Ji turi būti naudojamas po 1 etapo T4A™ dar kartą suderinti jėga yra būtinas.Tai dar labiau pagerina dantų ir II Klasės korekcija (nepilnametis), o toliau myofunctional įprotis korekcija.Ji gali būti įdiegta į naudoti, pradedant nuo 1-4 valandų per dieną, o toliau su minkštesnė pradedant T4A™ naktį.Gydymo laikotarpiu kinta ir gali būti dar 3-6 mėnesius, plius išlaikymas.

Pacientų Atranka

Į T4A™ yra geriausiai tinka pacientams, 12 - 15 metų amžiaus pradžioje nuolatinių dentition.Į T4A™ gali būti naudojamas kaip myofunctional laikiklinė atrama, skirta pacientams, kurie nenori turėti nuolatinės surištos fiksatorius įrengtas.Tai yra taip pat naudingi gydant nedidelius atkryčio atvejų, be pakartotinio montavimo fiksuotojo ortodontija, ir nepilnametis kosmetikos derinti priekinių dantų.

Kryptis naudoti

Į T4A™ turi būti dėvimi 1 valandą kiekvieną dieną, ir naktį, o miegoti ir visada atsiminti, kad atlikite šiuos kelis paprastus veiksmus:

• Lūpų kartu - visą laiką, išskyrus tuos atvejus, kai kalbėjo.

• Kvėpuoti per nosį - padėti vystytis viršutinio ir apatinio žandikaulių, ir pasiekti teisingą įkandimo.

• Nr. lūpų veiklą, kai rijimas - tai leidžia priekiniai dantys parengti tinkamai.

Valymo T4A®

Į T4A® turėtų būti švarus po šiltu tekančiu vandeniu kiekvieną kartą pacientui pašalinama iš savo burnos.Naudoti Myoclean™ tablečių teisingai valyti du kartus per savaitę.Myoclean™ yra rekomenduojamas valymo agentas, MRC tai prietaisai.

ATVEJAIS APDOROTI NAUDOJANT T4A™ 1 ETAPAS

Case Study 1 (T4A®) - Skaidrių 1 4 1 Atvejo analizė (T4A®) - Slide 2 4 1 Atvejo analizė (T4A®) - Slide 3 iš 4

SVARBIUS TAŠKUS

Veiksmus, teisingus dantų ir veido-žandikaulių vystymąsi, yra:

• Lūpų kartu.

• Kvėpuoti per nosį.

• Nr. lūpų veiklą, kai praryti.

Prastas myofunctional įpročius, pavyzdžiui, netinkamo rijimas ir kvėpavimas per burną, yra pagrindinė priežastis, dėl netinkamų dantų ir prasta žandikaulio vystymąsi.Moksliniai tyrimai parodė, kad korekcijos šių prasta myofunctional įpročius, pagerina veido ir dantų vystymąsi.

Dėl pobūdis nuimamas prietaisai, pacientų laikymasis yra labai svarbus.Todėl svarbu pasirinkti tik motyvuoti pacientai ir jų tėvai.Jei motyvacija yra problema, jis gali būti geriau siūlau naudoti įprastų laikiklių.

ARCH PLĖTRA

Daugiau sunkiais atvejais, kai žandikauliai yra neišvystyta, prietaisų, tokių kaip Farrell Sulenkta Vielos Sistemos™ (BWS™) ir/arba Biobloc, gali būti reikalaujama papildomų galimybių dantų archform.Privalumas naudojant BWS™ yra tai, kad ji gali būti naudojama kartu su T4A™.MRC taip pat sukūrė procedūrą kompozicinių statyti ups žinoti, kaip Myolay™.

Žymos: myobrace treneris, composit ortodontinis, nitecore r40 v2, myobraces dantų treneris, naminis dantų tiesinimo priemonė, vamzdis ortodontinis, myobrace vaikas, b w filtras, t4k, myobrace didelis

Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Prekės Pavadinimas NUODI
Poveikis ortodontinis
Modelio Numeris t4a

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų