Kūdikių Didelis Animacinių filmų Vabzdžių, Gėlių Suktuko Fidget Suktuko Viršuje Su Gyvis Valgomojo stalo Žaislas Vonios Žaislas

€3.13

€4.12

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Klasikinis Žaislas: Šis klasikinis senamadiškas žaislas padės lavinti jūsų vaiko kūrybiškumą ir mokyti optinė iliuzija 3 pirštus, fizika/kinematics ir smulkiosios motorikos įgūdžius, kurie yra labai svarbūs laikymo ir judantį rašiklį.

2、Patraukli Spalva: spalva bus patrauklesnė, kai pasukti.Įvairūs spalvingi raštai ir 1-2 minutes sukimosi laikas padarys jūsų vaiko 100% laiminga!Geriausia berniukų ir mergaičių 2-7 metų amžiaus.

3、Kelis Žaisti Būdais: Jūs galite žaisti vienas, galite žaisti verpimo viršūnes su draugais, ar tėvai gali žaisti su savo vaikais.

4、Įvairių Stilių: Įvairių stilių gėlių viršūnės.Dažų ryškių spalvų.Padengtos ekologiška švino blizgus dažai.Lengvas ir lengva laikyti.

5、Lavinti Vaizduotę: Ne baterija yra reikalingi, todėl tai padeda lavinti vaikų vaizduotę ir smalsumą, o naudojant natūralias medžiagas.

Specifikacija: Numeris: vabzdžių gyvis viršų

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: apie 250g

Pakuotė: dėžutė spalva

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 18*7*13cm/7.09*2.76*5.12 į

Pakavimo Sąrašas:

Verpimo Viršuje Žaislas*1

Žymos: metalo suktuko, spinner viršų, fidget metalo suktuko, beyblad paleidimo, peg viršuje žaislas, vabzdžių įsiurbimo, fidget žaislas, dekoro namai vaza, kūdikių fidget žaislas, automobilių puošimas vestuvių

Medžiaga Plastikiniai
Skersmuo 7cm
Modelio Numeris Verpimo Viršuje Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nustatyti
Savybės Mini
Lytis Unisex
Amžius > 6 metų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų