ONKAR Naują Android 9.0 automobilių dvd, cd, gps navigacijos sistema Peugeot 206 2000-2009 m. - 6,2 colių jutiklinį ekraną, "wifi", "bluetooth" radijo

€298.62

€481.64

-37 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

paramos MP3, DIVX, Mp3, MP4, MP5(RM ,RMVB(1280*720P), AVI ir JPEG, BMP, PNG, TIFF, JIF 6) Parama Plaukti Video, Nuotraukos Picture funkcija. 7) Handfree "Bluetooth": Built-in Bluetooth su A2DP, laisvų Rankų įranga, paramos skambintojo ID rodymo, Telefonų knygos Perkėlimas, Pašnekovo įrašus, skambučių istoriją, "bluetooth", muzikos. 8) palaiko 3G/4G internetas: nuostabus būdas naršyti internete 3G, lengva naudotis internetu, išplėsti pramogų toliau į savo automobilį. 9) Parama Radijas: Support FM/AM radijo, RDS informaciją ekrane. 10) Galinio vaizdo kamera, gali remti daug rūšių, atbulinės eigos kamera, automatinis perjungimas į atvirkštinį 11) Paramos DVR/Priekinė kamera 12) USB iPod/iPhone prijungimas , būti "iPod" vaizdo įrašus ir "iPod" playing sąrašą 13) Paramos IGO, "Google" Žemėlapis, Navitel, Waze ir tt žemėlapyje. 14) Skaitmeniniai TV, CMMB,DVB-T / ISDB-T, ATSC (pasirinktinai). 15) Paramos Prijunkite Fotoaparatą, TPMS(Pasirinktinai). 15) Elektroninės ir mechaninės anti-shock sistema 16) Parama Plug and Play. 17) Paramos Kinų, Anglų, Ispanų, Prancūzų, Arabų, Ispanų, Rusų, JaponųKorėjos, italijos, Airijos, vokietijos ir kt.

Daugiau priedai pasirinktinai

Vairas & Apšvietimas

1) Jei jūsų automobilis su originalia vairas kontrolės, prašome prisijungti aukšto lygio laidas ir canbus/usb laidas, 2) jei jūsų automobilis be vairo funkciją, tada prie mažo kabelis yra gerai.

Aprašymas :

1) "Android" O. S. 9.0 sistema. 2) Peugeot 206 2000-2009 M. 3) Su RAM 2GB, Flash Atmintis 32GB. 4) Didelis jutiklinis WVGA 800*480 vaizdo taškų rezoliucijos TFT LCD ekranas, 32 spalvotas ekranas, vaizdas geresnis, aštrus. 5) Pramoniniai transporto priemonės, GPS Navigacijos : plačiausiai naudojamas automobilių GPS , aukštos temperatūros krautuvas, eksploatacinių labai stabilus.DUK

Q: Kaip patikrinti, jeigu šis punktas tinka mano automobiliui?

A: Prieš pateikiant užsakymą, prašome pasidalinti informacija apie automobilio su mumis, kaip automobilio modelį ir metus, o jei keletas originalių automobilių skydelio nuotraukas, kad būtų daug geriau.

Q: Kokios garantijos sąlygos?

A: 15-dieną grįžti po gimdymo, o pirkėjas mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo.12 mėnesių garantija paslaugas, jei nėra kenksminga žalą

K. Ar jis ateis su galinio vaizdo kamera, vaizdo įvesties?

A: Taip, kamera vaizdo įvestis yra prieinama visiems ONKAR galvos vienetai.Kai kurių automobilių modelių, net paramos originalaus galinio vaizdo kamera ir 360 panoraminis sistema.Susisiekite su mumis, kad prieš tai, kad prašome, jei bet kokios papildomos informacijos reikia.

Q: ar reikia mokėti už Muitų tarifus?

A: pirkėjas turi baigti muitinės formalumus, prieš gaunant prekes ir sumokėti už tarifus, jei tokių yra.

K. ar jis ateis su skaitmeninės mobiliosios TELEVIZIJOS imtuvas?

A: Visi ONKAR galvos vienetai remti skaitmeninis TV imtuvas įvesties RCA lizdas, o pirkėjas turi papildomai mokėti už TV imtuvas, jei reikia.Susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos apie TV imtuvo, prašome prieš tai, kad jei jums reikia imtuvo.

Q: Ar man reikia pirkti papildomų apdailos plokštės įdiegti galvos vienetas?

A: Ne, visi ONKAR galvos vienetai ateiti su atitinkamomis fasciją rėmas puikiai tinka automobilio brūkšnys, o pirkėjas galėtų įdiegti ją į automobilį, tiesiogiai, o ne papildomos apdailos plokštė reikalinga.

K: ar mano originalus Vairas Kontrolės darbą po to, kai vienetas įdiegta?

A: Taip, kad visi ONKAR galvos vienetai ateina su built-in Vairas Kontrolės (SWC), ir kai kuriais atvejais, kai SWC mygtukus reikia iš naujo apibrėžti ir rankiniu būdu.Susisiekite su mumis dėl instrukcijų nuostata, kad tais atvejais.

Q: Ar man reikia nusipirkti papildomų priedų įdiegti vienetas?

A: Ne, visi ONKAR galvos vienetai yra plug & play, ir ateiti su savo laidų diržų komplektai, ką diegimo poreikius.

Žymos: sistema peugeot 308, cd grotuvas, tv, "bluetooth" automobilio radijo, signstek fm siųstuvas, 2 din "android" radijas, 2din android radijas, "android" automobilių, riešutų peugeot 307, portabl garsiakalbis

funkcija 3 6.2 colių ekranas
Operacinės Sistemos Android 9.0
Prekės Pavadinimas ONKAR
206 Metų 2009 m.
Funkcija 4 2GB RAM
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis PEUGEOT
funkcijos 7 Paramos Split-screen
Rezoliucija 800*480
OSD Kalba Vietnamo
Funkcija 10 Paramos AV IN/OUT
Modelio Pavadinimas 6230T8232
Funkcija 1 Už Puegeot 206 2001-2009
Galia 4*45w
Įtampa 12V
Ekrano Dydis 6.2"
funkcija 8 automagnitol 1 din android
Funkcijos 2 "Android" OS 9.0
TF/Micro SD Lizdas 2
Din Vienas Din
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Kilmės KN(Kilmės)
funkcija 6 Paramos Picture-in-Picture display
Prekės Svoris 4.5kg
Peugeot Modelis Du šimtai šeši
Medžiagos Tipas ABS
ROM 32G
Max Išorinė Atmintis 128G
RAM 2G
Sąsaja Pin Pin
funkcija 5 "Flash" Atmintis 32GB
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Funkcija 9 Integruota "WIFI", "Bluetooth"
Specialios Funkcijos TV
Elemento Dydis 6.2 colių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų